Petry: “Vi har trænet sindssygt godt”

HB Køge er hjemme igen efter en ugelang træningslejr på Bornholm. En træningslejr, der både bød på hård træning, teambuilding og sociale aktiviteter. Og HB Køges rutinerede midtbanespiller Lasse Petry ser da også tilbage på en god uge på solskins- og klippeøen.

“Vi har haft en rigtig god tur, både på træningsbanen, men også uden for, hvor vi har fået rystet truppen godt sammen, som er så vigtigt, når vi er så mange nye. Der har været rigtig meget knald på træningen. Høj intensitet, og nogle rigtig gode træninger, så det har været rigtig godt. Det er klart, at når man kommer tilbage fra ferie, så skal man altid lige tilbage, men jeg synes vi har trænet sindssygt godt, og der har været kæmpe kvalitet på træningerne, så jeg synes det ser rigtig godt og lovende ud”, fortæller Petry, som fortæller kan man godt kan mærke, at der er et nyt trænerteam omkring holdet, som netop har gjort meget ud af at indarbejde et konkurrenceaspekt i de fleste træningsøvelser.

“Man kan mærke det på tændingen, og vindermentaliteten. Det hele handler om at vinde på træningsbanen, og der er altid en taber og en vinder, så det er sindssygt fedt”.

Undervejs på træningslejren var HB Køgespillerne og trænerstaben på en teambuildingtur med blandt andet kanosejlads, og den tur er en af de ting, som Lasse Petry særligt fremhæver fra træningslejren.

“Overlevelsesturen som vi var på, var sindssygt fed. Der blev givet gas, og det var både sjovt, og folk fik brugt det fysiske også, så det har været et af højdepunkterne”, slutter han.

 

Capelli Sport