Pierre: “Jeg tror, vi kan overraske”

Efter halvanden måned er ventetiden endelig ovre. Fredag går det løs igen i NordicBet Ligaen, når en udekamp mod Hillerød venter på Right to Dream Park. Det er halvanden måned siden HB Køges seneste NordicBet Liga-kamp – og med de store ændringer, der er sket i HB Køge henover sommeren er forventnings glæde enorm for både nye og gamle på holdet. For en enkelt spiller har ventetiden føltes ekstra lang – nemlig Pierre Larsen hvis seneste sæson allerede sluttede i marts måned, hvor han måtte gå skadet fra banen imod FC Fredericia.

“Det er en kamp, jeg virkelig har set frem til. Der er er stor forskel på testkampe og turneringskampe, og for mig personligt har det været et stort mål at blive spilleklar til at kunne være fuldt med i opstarten og kunne være med til den første ligakamp. Så jeg glæder mig rigtig meget,” siger Pierre Larsen efter den sidste træning på Capelli Sport Stadion inden åbningskampen.

HB Køges flittige assistmager gennem de seneste sæsoner er generelt optimistisk overfor mulighederne for at overraske positivt i den kommende sæson.

“Der er mange udefra, der tvivler på os og som forventer, at vi kommer til at ende blandt de allersidste. Det må de gerne tænke og det er naturligt nok. Men vi tror på, at vi kan overraske. Vi har et meget ungt hold, men de unge drenge kommer med en energi til træning som vi ikke har haft før, og det er rigtig positivt. Det kan blive rigtig spændende, og vi håber at vi kan få vist den energi frem på kampdagene også.  Uanset hvad, tror jeg nok der skal være nogen på tribunerne, der kommer til at få en wauw-følelse, når de ser os spille, fordi vi har nogle spillere, der kan noget specielt. Sådan er det især med de unge – de viser det allerede nu, men det bliver nok kun i glimt indtil de får noget rutine. Men hvis jeg sad som tilskuer på tribunen, ville jeg glæde mig til at se vores kampe,” siger Pierre Larsen.

Han finder især optimisme i, at truppen efter hans mening på rekordtid har fået skabt et specielt sammenhold på tværs af de forskellige aldersgrupper på holdet.

“Selvom der er stor aldersforskel på nogle af os, så har vi fået skabt et rigtig, rigtig godt omklædningsrum, hvor vi har det sjovt. Det er nok det bedste omklædningsrum, der har været her i den tid, jeg har været i klubben. Alle vil det og ofrer sig for hinanden på banen. Jeg tror, at vi kommer til at skabe nogle fine resultater med det in mente,” siger Pierre.

Sammen med især anfører Mike Jensen er det planen, at 29-årige Larsen skal indtage en lederrolle på det unge hold – og det glæder han sig til. Samtidig håber han på igen i denne sæson personligt at nå op på et højt antal oplæg og mål.

“Jeg har haft nogle gode snakke med alle de forskellige trænere vi har haft gennem de seneste år, og det har jeg også haft med Nicklas Pedersen. Vi har lavet nogle aftaler, blandt andet om at jeg skal tage et stort ansvar på holdets vegne. Heldigvis føler jeg, at det ligger naturligt til mig. Så den rolle glæder jeg mig til at tage på mig. Og så håber jeg selv at kunne lave det samme antal assists som de seneste sæsoner og måske lave lidt flere mål. Tingene går tit hånd i hånd, så lykkes jeg personligt med det, så er der også chancer for at holdet kommer til at ligge på en god placering, når tingene skal afgøres,” slutter Pierre Larsen.

Der er kick-off på sæsonåbneren mod Hillerød klokken 19.00 fredag i Farum.

Capelli Sport