Pierre Larsen: “100 % træt og 100 % glad”

“Lige nu er jeg hundrede procent træt og hundrede procent glad. Så det er helt perfekt”

Så simpelt opsummerer Pierre Larsen følelsen efter fredagens sejr mod AC Horsens. Den nytilkomne højrekant var her, der og alle vegne i sæsonpremieren inden udskiftningen i overtiden af kampen mod Superliganedrykkerne. En kamp, der bølgede frem og tilbage i en klassisk åbningskamp.

“Jeg synes, at første halvleg bliver lidt frem og tilbage. Vi er meget stressede på kuglen – jeg ved ikke om, det er nogle nerver vi har. I anden halvleg er det stadig lidt det samme, men forskellen bliver, at når vi får chancerne så scorer vi og så synes jeg ikke, at de rigtigt får nogle chancer. Selvom de har en del dødbolde og indlæg bliver det ikke rigtig farligt i dag, så vi er bare kyniske i dag”, fortæller Pierre Larsen om opgøret mod ‘Den Gule Fare’, som blev stækket for en stund. HB Køge vandt som bekendt 2-0 og begge mål faldt i anden halvleg, hvor Svanerne kom frem til væsentligt større chancer efter en god pausesnak.

“I pausen snakker vi om, at vi skal være mere rolige på bolden og turde spillen den, da vi har masser af plads til at spille den rundt og ikke skal være så stressede. Jeg synes egentlig at vi i perioder spiller okay derefter”.

Kort før stadionuret rundede en time og det første kvarter af anden halvleg var spillet må man i den grad sige, at HB Køge spillede ‘okay’. Det er nemlig her, at Pierre Larsen på oplæg fra Effiong Nsungusi bringer de blå/sorte på sejrskurs i den nye hjemmebanetrøje.

“Effi får bolden ude på siden og jeg ser, at der er en masse bagrum, hvor jeg tænker, at jeg skal ned og arbejde. Så kommer jeg lidt langt ned mod mållinjen og løfter den med venstre fod over keeperen. Han ligger så også ned, så der bliver plads i det lange hjørne. Jamen, det var faktisk et instinkt der gjorde, at jeg forsøgte det. Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte i øjeblikket, men det lå bare i mig at det skulle prøves”, smiler Pierre Larsen.

Sammen med en række andre spillere er Pierre Larsen også nyt ansigt på holdet. Den vævre offensivspiller med nummer 10 på ryggen er kommet til HB Køge for at starte et nyt kapitel i sin fodboldkarriere og har med fredagens sejr lagt stærkt ud. Det skyldes i følge Larsen selv i høj grad det sammenhold, som hurtigt er faldet på plads i omklædningsrummet, hvor alle bruger tid med alle og der ikke er opsplitninger.

“Vi er en god gruppe, der fungerer godt sammen. Vi har en god stemning på holdet, i truppen, og det gør bare, at man vil løbe den ekstra meter – hvilket jeg også synes, at vi viser i dag. Vi kæmper for hinanden og hjælper hinanden. Det er med til at gøre, at vi vinder i sidste ende i dag”, slutter en glad – og træt – Pierre Larsen af.

Capelli Sport