shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Pierre Larsen: “Fejl koster”

HB Køge tabte i dag med 3-1 til Nykøbing FC i en kamp, hvor Nykøbing var skarpest og straffede fejlene. HB Køge gik til halvleg bagud 1-0, men fik udlignet kort inden i anden halvleg. Det skulle dog ikke vare længe før Nykøbing fik scoret til 2-1 og senere hen til slutresultatet 3-1. Vi fangede en skuffet Pierre Larsen efter kampen:

“Fejl koster på det her niveau. Hvis man laver sådan nogle fejl, som vi gør i dag, så får man ikke tre point. Hvis man ikke er koncentreret og 100% til stede, så koster det bare i den her række. Alle hold er så gode og jævnbyrdige, at så går man herfra med nul point, hvis man laver de her fejl”, forklarede Pierre Larsen. 

HB Køge kom ellers godt fra start med et energisk udtryk, men Nykøbing fik hurtigt overtaget initiativet i kampen:

“Vi starter med at presse dem ret højt, og havde en fin intensitet i vores presspil. Men så stiller vi os lidt ned. Så får de mere initiativ på bolden og sætter sig på kampen. Deres 10’er eller angriber søger meget langt ned, og der for vi ikke fulgt ordenligt med. Det gør, at de får meget plads derinde, og så mister vi grebet om kampen. Der skal vi være klogere”, fortalte Pierre Larsen om starten på kampen. 

Allerede onsdag er næste kamp, når HB Køge møder Helsingør i pokalturneringen, men fokus for Pierre er på træningsbanen:

“Det starter på træningsbanen med at træne godt op mod en kamp og kigge indad. Alle sammen. Hele vejen rundt. Vi må spørge os selv, kan jeg gøre noget anderledes til træning? Kan jeg gøre noget bedre? Det hele starter på træningsbanen, så det er vores fokus nu”.

HB Køge møder Helsingør på udebane onsdag kl. 19.00 i Sydbank Pokalen.