Pierre Larsen: Jeg forventer helt klart, at vi er med i toppen til det sidste

Skrevet af Magnus Kristensen, praktikant i HB Køge i uge 24.

HB Køge og Pierre Larsen har lige haft deres første træning efter sommerferien. Her er Pierre Larsens udtalelser om hans klubskifte og meget andet.

Hvorfor valgte du at skifte til HB Køge?

Det gjorde jeg, fordi det virker til, at der er de helt rigtige ambitioner, og man vil noget med klubben. Nu var jeg i Fremad Amager i tre år, og jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt. At Lars Jacobsen og Daniel Agger er her tiltalte mig også rigtig meget. Jeg synes, det en fed rejse klubben er på vej afsted på.

Hvad er dine forventninger til den kommende sæson og trænerteamet?

Jeg forventer helt klart, at vi er med i toppen helt til det sidste. Jeg ved godt, at der er mange nye, men man skal stille nogle høje forventninger, for ellers får man ikke nogle gode resultater, så det er helt klart min forventning. Trænerteamet er jeg sikker på kommer med en masse erfaring fra deres egne fodboldkarrierer, og det er helt sikkert noget de kan give videre til os drenge.

Hvad håber du på at opnå med HB Køge? Du kom lidt ind på at I kæmpede for toppen, men kan du sætte lidt flere ord på det?

Vi skal vinde en masse kampe og vi skal forsøge at rykke op i Superligaen. Det er helt klart det, jeg håber på. Selvfølgelig vil alle gerne spille med der, men det er også min ambition, så det håber jeg, at jeg kan være med til at hjælpe klubben med.

Hvem er den bedste fodboldspiller/fodboldhold du nogensinde har spillet mod?

Nu er det ikke fordi, jeg har spillet mod udenlandske hold på den måde, men det må nok være FC Midtjylland, som jeg mødte i en pokalkamp med Fremad Amager.

Bedste spiller? Ja der er mange – også fra da jeg var lidt yngre. Der har været en spiller som Danny Amankwaa, som nu spiller i Hobro. Han var rigtig dygtig da vi var yngre og så nogle af dem fra FC Midtjylland – dem kunne man godt mærke var nogle dygtige spillere, men der er ikke sådan én bestemt jeg lige kan tænke på. 

Hvem er den bedste fodboldspiller i truppen?

Det er mig selv, det skal da være det, jeg svarer, haha.

Messi eller Ronaldo?

Ronaldo, helt sikkert.

Magnus Kristensen har i uge 24 været i praktik i HB Køge. Magnus er 14 år gammel og går i 8. klasse på Ellemarkskolen i Køge. Han spiller U15-fodbold i Herfølge Boldklub.

Capelli Sport