Pierre Larsen øjner jubilæum mod Hobro

Fredag aften kan Pierre Larsen spille sin kamp nummer 50 for HB Køge. DS Arena i Hobro bliver scenen, hvorpå det kan ske, når HB Køge jagter oprejsning efter weekendens nederlag mod Sønderjyske.

Nederlaget efterlader Svanerne med syv point op til FC Helsingør på sjettepladsen med syv kampe tilbage af grundspillet, og det ser derfor ud til at blive svært at nå med i oprykningsspillet i denne sæson.

”Vi havde sat næsen op efter nogle bedre resultater og en placering højere i tabellen. Vi har haft nogle marginaler imod os, synes jeg, og vi er flere gange gået fra banen med færre point, end vi burde. Men vi må også erkende, at vi ikke har præsteret godt nok den seneste tid. Den tendens vil vi gøre alt for at ændre på,” siger Pierre Larsen forud for opgøret, hvor han altså kan fejre det lille jubilæum i den blå/sorte trøje.

Med øjnene skarpt rettet mod det solide Hobro IK-mandskab, der traditionelt er dygtige til at forsvare eget felt og især er stærke i hovedspillet, har Svanerne forberedt sig på, hvad der venter fredag aften – og ikke mindst hvad der skal til, for at kunne tage en sejr med hjem til Sjælland.

”Man skal selvfølgelig tænker over modstanderne og hvor deres styrker og svagheder er. Selvfølgelig tænker vi ekstra over, hvordan vi skal gribe det an. Men i bund og grund prøver vi jo at gøre de ting, vi altid forsøger at gøre, og så er resten nogle småjusteringer. Eksempelvis om jeg slår mine indlæg højt i luften eller fladt langs jorden. Der spiller det ind, hvem modstanderen er, men det spiller jo for eksempel også ind, hvem af mine holdkammerater, jeg sigter efter. Så der er mange ting at tage højde for, når man skal finde de rigtige løsninger,” forklarer backen.

En pæn stak gange er det dog lykkedes at finde de rigtige løsninger for Pierre Larsen. Efter de 49 kampe for klubben står Pierre noteret for hele 21 oplæg. I sidste sæson toppede han således assist-listen i NordicBet Ligaen med 14 styks, og i denne sæson er det kun Vejles Miiko Albornoz der med 10 oplæg har lavet flere i rækken end Pierre Larsens syv.

”Jeg koncentrerer mig først og fremmest om, at vi vinder vores kampe. Men kan jeg også toppe assist-listen, er det selvfølgelig en bonus. Det er da et mål for mig. Lige nu er jeg lidt efter Albornoz, men jeg tror på, jeg nok skal få hentet ham,” siger Pierre Larsen.

Kampen mod Hobro er årets sidste udekamp, og efter den venter kun en hjemmekamp mod Hvidovre IF d. 13. november inden vinterpausen.

Der er kick-off på DS Arena i Hobro fredag aften klokken 19.00 og opgøret kan følges på Viaplay.

Capelli Sport