Pierre: Skal tage første halvleg med os

Pierre Larsen og resten af HB Køge-mandskabet var skuffede ovenpå gårsdagens 1-1-kamp i Hobro. Køgenserne spillede en flot første halvleg, hvor Hobro ikke fik et ben til jorden, men i anden halvleg vendte kampbilledet totalt og det uafgjorte slutresultat var derfor isoleret set fortjent nok. Udviklingen i kampen ærgrer Pierre Larsen.

“Vi kan godt være skuffede, og det føler jeg, vi er. Vi spiller en rigtig god første halvleg, og vi skulle bare være kommet ud med den samme attitude i anden halvleg – så havde vi også vundet. Det viste vi i sidste weekend. Hvis vi er der fra start i begge halvlege, så kan vi dræbe kampene og så er vi gode nok til at få tre point hver gang,” sagde han efter kampen og uddybede:

“Vi skulle have fulgt bedre op på vores første halvleg. Men sket er sket. Vi må se fremad. Vi tager den positive første halvleg med, og så skal vi ellers bare have en god træningsuge frem mod kampen på fredag.”

Køb billet: HB Køge – Fremad Amager

Fredag er det Pierre Larsens tidligere klub Fremad Amager, HB Køge skal op imod på Capelli Sport Stadion. Og det er en kamp som spillerne allerede glæder sig til:

“Der venter en kamp igen fredag imod Fremad Amager på hjemmebane, hvor vi er rigtig godt spillende. Så der skal vi prøve at levere noget af det, vi gjorde imod Vendsyssel. Det glæder vi os til, for lige nu føler vi, vi har noget at revanchere,” sluttede Pierre Larsen.

Køber man billet til kampen mod Fremad Amager får man ikke bare billet til dén kamp, men også til kampen i Gjensidige Kvindeliga mellem HB Køge og Kolding IF, der spilles på selvsamme Capelli Sport Stadion senere på eftermiddagen. Køb din éne billet og få adgang til begge kampe via linket her.

Capelli Sport