Pige Skills efterår 2023

Igen i efteråret tilbyder HB Køges pigeungdomsafdeling Skills-træning for piger i U10-U16-alderen.

Hver fredag fra 16.45-18.00 kan pigerne få specialiseret teknisk træning på et højt niveau. Det bliver sjovt og udfordrende – og vi garanterer, at spillerne kommer til at udvikle deres teknik og individuelle evner.

Fredag d. 18. august (uge 33) starter vi op og træner derefter hver fredag helt frem til d. 8 december (uge 48). Der trænes dog ikke i uge 41 og uge 42, hvor Skills-forløbet holder efterårsferie.

I alt bliver det 15 træningspas á 75 minutters varighed, hvor der sættes fokus på den enkelte piges udvikling og niveau af HB Køges dygtige ungdomstrænere.

Forløbet tilbydes også for keepere, som både vil få dedikeret keeper-Skillstræning og periodevis indgå den generelle Skills-træning for markspillere.

Træningen foregår hver gang på ‘Minikunsten’ lige udenfor hovedtribunen på Capelli Sport Stadion.

Prisen for at deltage er 1.500,- DKK. Udover selve Skills-forløbet modtager deltagerne også seks fribilletter til en valgfri kamp i Gjensidige Kvindeliga.

// Tilmelding sker via formularen nederst på linket her //

Der tilbydes desuden tilkøb af en spritny Capelli Sport tøj-pakke bestående af nye shorts, sokker, t-shirt og en zip-trøje, som vi netop har fået hjem forud for den nye sæson. Prisen for tøjpakken er 450,- DKK, men for medlemmer af Køge BK, Herfølge Boldklub eller en af HB Køges andre samarbejdsklubber er prisen 350,- DKK.

Ved spørgsmål kontakt Head of Coaching for HB Køges Pigeungdomsafdeling Klaus Tølbøll på kt@hbkoge.dk eller tlf. +45 40 21 80 14

Capelli Sport