Pokalen: Lars Jacobsen krydser sit spor

Lars Jacobsen vender hjem til sin tidligere klub, når HB Køge tirsdag aften gæster Skovshoved IF i Pokalens første runde.

Den nuværende First Team Coach i HB Køge var som led i sin træneruddannelse tilknyttet Skovshoved IF i foråret 2020/2021-sæsonen, men han forventer alligevel ikke at kunne drage den store fordel af sin efterhånden outdatede viden om klubben.

”Trænerteamet er der stadig, men ellers ved jeg ikke, hvor meget insiderviden jeg har om dem. De er rykket ned et par gange siden, så det er et andet setup og nogle andre spillere, der er i klubben nu. Så det er en kamp, der er svær for os at forberede. Vi kender ikke deres spillere og vi har ikke adgang til at se nogen af deres kampe, fordi deres række først starter om et par uger. Men det er fint – det er jo sådan Pokalen er, og det er også det, der gør den charmerende,” siger Lars Jacobsen.

Tæt kampprogram

Han og cheftræner Daniel Agger står overfor en tricky opgave i at dosere spilletiden rigtigt hos truppens spillere, når de indtager Skovshoved Idrætspark tirsdag klokken 18.00 – blot 50 timer efter slutfløjtet i søndagens NordicBet Liga-opgør mod Vendsyssel.

”Flere af dem, der kommer til at spille, er spillere, der ikke har fået så mange minutter endnu i sæsonen. De skal vise en sult og de skal vise sig frem. Det betyder selvfølgelig også, at alt det, vi træner til hverdag, ikke nødvendigvis kommer til at sidde lige i skabet, fordi spillerne ikke nødvendigvis er vant til at spille så meget sammen. Men vi møder et hold fra Københavnsserien, og det vil altid være et hold, vi skal slå” siger han.

Årets kamp

For at dét skal lykkes, er der nogle udfordringer HB Køge-spillerne skal håndtere rigtigt i løbet af kampen.

”De her pokalkampe altid er specielle og kan nemt blive spændende, selvom der bør være niveauforskel. Det er årets kamp for dem, og kan de slå os, vil det være en ordentlig fjer i hatten. Så de kommer med alt, hvad de har, men det er vi nødt til at kunne håndtere,” slutter Lars Jacobsen.

Udover Lars Jacobsen har også HB Køge-målmand Frederik Mehder fortid i Skovshoved IF.

Til kampen optræder HB Køge for første gang i den nye, hvide udebanetrøje. Trøjen kan købes på Svaneshoppen lige her.

Skovshoved IF – HB Køge
Pokalen
Tirsdag d. 2. august 2022, 18.00
Skovshoved Idrætspark

Capelli Sport