Pokalexit i tredje runde

Pokaleventyret sluttede tidligere end håbet. Tirsdag aften måtte HB Køge således forlade Pokalen efter et 1-4-nederlag imod ligarivalerne fra Sønderjyske.
Gæsterne var kyniske i første halvleg og udnyttede deres chancer flot. Sefer Emini og José Gallegos scorede målene i en ellers tætspillet første halvleg, mens endnu en scoring fra Gallegos ganske få sekunder inde i anden halvleg blev den endelige mavepuster. Jubril Adedeji formåede dog at få reduceret midtvejs i anden halvleg, men da gæsternes Mikkel Ladefoged med fem minutter igen kunne sætte et straffespark i kassen blev det hele lukket med cifrene 1-4.

Dermed blev tredje runde sidste stop for HB Køge i turneringen i denne sæson.

HB Køge 1-4 Sønderjyske
0-1 Sefer Emini (17. min)
0-2 José Gallegos (36. min)
0-3 José Gallegos (46. min)
1-3 Jubril Adedeji (68. min)
1-4 Mikkel Ladefoged (85. min)

HB Køge startopstilling
1. Oskar Snorre
4. Nemanja Cavnic
5. Lorenzo Gordinho
9. Yousef Salech
10. Pierre Larsen
13. William Madsen
14. Jubril Adedeji
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
19. Abdul Samad Arshad
24. Casper Jørgensen

Indskiftninger
Oliver Lassen for Yousef Salech (46. min)
Yahyie Shirzai for Jacob Trenskow (59. min)
Erkan Semovski for William Madsen (59. min)
Frederik Bay for Pierre Larsen (59. min)

Tirsdag d. 18. oktober, 2022
751 tilskuere på Capelli Sport Stadion

Capelli Sport