Pokorny efter 5-0: Kigger frem mod næste kamp

Maddie Pokorny, jeg har lige snakket med Kyra (Carusa, red.), som sagde, at du scorede et drømmemål. Passer det?

“Kyra er min hype-kvinde. Hun spillede selv utroligt om det så var offensivt eller defensivt. Hun ramte den. I dag var en samlet holdindsats. Alle var klar, gjorde hvad de skulle. Men nu kigger vi fremad. Selvfølgelig er vi ydmyge og glade, vi skal nok fejre det. Men vores standard er så høj nu. Så vi skal bare blive ved med at presse på.”

Har I så overhovedet tid til at fejre det eller er det allerede videre til den næste kamp?

“Vi kommer til at sidde og kigge på kampen, for der var nogle ting, der ikke var perfekte. Men vi vil helt sikkert bygge videre på det her og lære fra det. Vi vil nyde det, men samtidig er vi aldrig tilfredse.”

Efter en 5-0-sejr og at have givet Brøndby deres største nederlag i flere år… I har givet Brøndby deres største nederlag i flere år og alligevel er det første du siger til mig, at vi skal forbedre os, vi skal se på vores egne fejl og se hvor vi kan gøre det bedre. Hvad siger det om holdets mentalitet?

“Jeg tror, at mentaliteten er netop det: Vi fejrer de gode ting, der sker i kampen, afslutningerne og målene. Men vi giver ikke slip på den sult. Vi bliver ved med at presse på og vi lærer fra denne kamp, og vil tage ting med fra den. Og så er vi videre til den næste.”

Er det noget særligt, du vil sige, at I amerikanere er kommet med, da I kom til via Capelli Sport? Og er der i forlængelse heraf noget, du gerne vil sige til Capelli Sport-familien?

Jeg er så glad for, at Capelli Sport kan bidrage med de ressourcer, der gør, at vi kan få succes. Vi er én familie med de danske piger. De lærer fra os, og vi lærer fra dem. Det er en rigtig god og stor familie. Jeg er velsignet. Det er fantastisk!”

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Brøndbyernes IF

Søndag den 11. oktober kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

 

Capelli Sport