Pokorny efter Brøndby-sejr: En ægte holdindsats

“Ærlig talt så er det en rigtig kamp. Det var en total holdindsats. Alle vandt deres dueller. Selv hvis vi havde en dårlig berøring eller mistede bolden, så formåede vi at komme tilbage. Vores forsvar var veldisciplineret. Der var et par situationer, som vi i den grad skal kigge tilbage på og arbejde med. Men alt i alt, så spillede vi med hjertet og det var så sjovt at komme herud og vinde i dag”, siger Maddie Pokorny efter dagens sejr over Brøndby.

“Helt ærligt, så skal jeg give kredit til Kyra (Carusa, red.) for at tage bolden ned. Hun havde to-tre forsvarsspillere over sig, men gav mig den perfekte aflevering. Jeg fik nok plads til at tage et par træk og forsøge mig med et skud, da målmanden var væk fra stregen. Men i virkeligheden var det holdarbejde, der sikrede os den chance. Det var mit skud, men en holdindsats”

Og det tog en holdindsats at vinde den her kamp. Hvad har det at betydning at vinde et opgør som dette?

“Det er stort. Så stort. For mig er det fedt og vi skal nyde det. Men vi skal omstille os og leverer igen på torsdag. Som jeg sagde, skal vi nok nyde det og gennemgå kampen på video. Men vi har endnu en vigtig kamp på torsdag, så vi er også spændte på Fortuna-kampen. Vi kommer til at se på de ting, vi skal ændre og forbedre. Men i bund og grund er der ingen tvivl om, at det giver os meget mere selvtillid”, slutter Maddie Pokorny af.

Capelli Sport