Pokorny før KoldingQ: Skal komme tilbage fra nederlag

Maddie Pokorny, holdets første nederlag siden november blev indkasseret i weekenden. Hvordan har I arbejdet med det?

“At tabe til Brøndby IF var selvfølgelig super ærgerligt. Og i særdeleshed for os amerikanere, der indtil da kun har vundet i vores tid her. Vi har kun haft stor succes på banen. Derfor er det selvfølgelig et stort slag. Men det her er vores første oplevelse med den bedste række. Vi ved, at Brøndby IF har stort kendskab og erfaring til ligaen. Spillerne kender til hinanden på banen og er spillet sammen. Det er stadig noget, vi arbejder på at udvikle og som bliver bedre hver dag. Selvfølgelig er det surt at tabe, men vi kan heller ikke bruge for mange kræfter på det. Vi arbejder allerede på at vinde den næste kamp og løse den næste opgave. Det skal nok gå. Vi har en ny træning, og det er okay at være lidt nedtrykte, men så skal vi frem med brystet. Det er en lang sæson. Så ja, det er surt og vi hader at tabe, men vi fortsætter med at udvikle os og bliver bedre af det.

Efter at have oplevet så meget succes og så mange sejre, hvordan tackler man og arbejder med et nederlag?

“Jeg tror, at skulle komme videre fra et nederlag er en del af vores mentalitet. Vi kan godt være nede efter det, men Peer (Lisdorf, red.) sagde, at vi kan bruge det til motivation, beslutsomhed, til træning, i en kamp og generelt arbejde på at blive bedre. Det hele handler om vores mentalitet.”

Den næste kamp er så på onsdag mod KoldingQ. Hvad forventer du af den og hvordan har forberedelserne været?

“Vores forberedelse har været god. I dag (mandag, red.) arbejdede vi med en masse en-mod-en-situationer, som vil være brugbare resten af sæsonen. Vi arbejder på de ting, som vi gerne vil blive bedre til, som vores relationer og kommunikation. Så det er godt. Jeg tror, vi er klar. Vi er klar.”

Capelli Sport