Pokorny: “God kamp og god modstand”

Lørdag var de forsvarende danske mestre i aktion, da HB Køge spillede den første fodboldkamp i 2022. Turen gik med bus til et vindblæst Malmø, hvor den svenske ditto, FC Rosengård, havde inviteret til træningskamp. Modsat det tidlige tidspunkt i Svanernes opstart, var det den sidste finpudsning af en velsmurt svensk maskine, som står foran en snarlig ny sæson.

Det gav HB Køge kamp til stregen og resulterede i en svensk 2-0-sejr til værterne. Men den gode modstand blev i stedet vendt til noget positivt for amerikanske Maddie Pokorny og resten af truppen, der havde glædet sig til at komme tilbage på græs.

“Ærlig talt var det skønt at være tilbage med resten af holdet, selvom vi stadig mangler at banke noget af rusten af os. Det er selvfølgelig bare dejligt igen at spille kampe og samtidig finde hinanden igen, mens de nye spillere også skal indkluderes i vores relationer. Der er ingen tvivl om, at det havde været rart at vinde i dag, men det har trods alt været en god start for os og vi får også at se, at der endnu er meget, vi kan bygge videre på”, fortæller Maddie Pokorny, som var glad for at møde modstand fra den højeste hylde.

“At spille mod FC Rosengård, et tophold fra Sverige og i hele Norden, er en god målestok og noget, vi skal stræbe efter at kunne konkurrere imod. Det har været en god kamp og en god modstander. Nu skal vi hjem og se video fra kampen, bryde de forskellige faser ned og få en fælles forståelse af, hvad vi gjorde godt og mindre godt. Det skal skabe grundlaget for de næste ugers arbejde, hvor vi alle bevæger os i samme retning”, slutter Maddie Pokorny af.

Capelli Sport