Praktiske informationer: Dét sker til guldfesten

Der bliver knald på Capelli Sport Stadion, når portene på lørdag åbnes op til guldfest, rekordforsøg og Kvindeliga-kamp imod Fortuna Hjørring.

GoToEvents Fanzone
Allerede inden kampen – klokken 12.00 – åbner vi for den hidtil største GoToEvents Fanzone, der endnu er arrangeret af klubben, på forpladsen bag Scor-tribunen. Her vil der som altid være sjove aktiviteter som fodbolddart, øksekast og fodboldskydeskive, mad fra Ronaldos, ølvogn og fedt merchandise fra Svaneshoppen, men denne gang bliver ‘de faste elementer’ også suppleret.
Dels af en DJ, der sørger for den helt rigtige musik som opvarmning til guldfesten, men også af PMA Biler, der udstiller flere af deres nyeste modeller, af liga- og kampsponsoren Gjensidige der vil være tilstede og af hovedsponsoren for HB Køges kvindehold, Spar Nord, der byder på et glas bobler, loungefaciliteter og en gratis kampbold til alle der ankommer som samlet gruppe på mere end fire personer til kampen. Klokken 12.15 møder spillerne ind, og de stopper alle i fanzonen og får taget billeder og autografer til dem der måtte ønske det.

Gave til første 200 tilskuere
Når der åbnes op for Nordicals-indgangen (indgangen nærmest Spar Nord Arena) klokken 12.30 vil der være en gratis Capelli Sport-støvlepose til hver af de første 200 tilskuere, der træder ind på stadion.

Hyldester og souvenirs fra spillerne
Fra sin position i speakerboksen vil TV-vært Zak Egholm styre slagets gang, når først vi nærmer os kampstart. Inden vi når dertil, skal der dog uddeles klapsalver når både fanklubben Svanerne / HB Køge Support og Kvindeligaen udpeger årets spiller, mens der også skal uddeles blomster til afgående spillere.
Umiddelbart inden kick-off vil der blive kastet fede souvenirs ud på tribunerne fra HB Køges spillere.

Mesterskabsmerchandise i Svaneshoppen
Under hele kampen vil det være muligt at købe både den nye mesterskabstrøje med specialdesignet logo og “Danske mestre 2022” trykt i guld for 175,- i Svaneshoppen, hvor man også kan erhverve sig en mesterskabspakke med mesterskabstrøjen, HB Køge-kasket og HB Køge-halstørklæde for bare 299,-.

Trofæløft, champagne og autografer
Umiddelbart efter slutfløjt overrækkes først sølvmedaljer til Fortuna Hjørrings spillere, hvorefter HB Køge modtager deres guldmedaljer inden DM-trofæet overrækkes til og løftes af HB Køge-anfører Kyra Carusa.
Efter champagnen er poppet og spillerne har taget en æresrunde rundt på Capelli Sport Stadions bane, vil der være rig mulighed for at få billeder og autografer fra spillerne langs reklamebanderne ud mod Scor-tribunen.

For klubbens sponsorere og medlemmer af NETVÆRKET fortsætter guldfesten i Spar Nord Lounge efter kampen, mens det for alle andre vil være muligt at blive hængende på stadion og få sig en fadøl til specialpris.

HB Køge håber at se så mange af jer så muligt, så vi kan fejre guldet, vores seje spillere og forhåbentlig også en ny tilskuerrekord sammen. Billetter til kampen kan købes her.

Capelli Sport