Prøve- og ungdomsspillere i aktion i testkamp

En lang række af HB Køges normale startere fik en pause og overlod scenen til både to prøvespillere og en lang række ungdomsspillere, da holdet torsdag spillede årets sidste kamp: En uofficiel testkamp mod B.93, som endte med slutresultatet 3-2 til Østerbro-holdet.

Selvom svanerne altså kom med et alternativt mandskab leverede de rigtig fin fodbold i især første halvleg, mens de spillemæssige udsving var større i de sidste 45 minutter.

“Jeg synes, det var en træningskamp på et rigtig fint niveau. I første halvleg ramte vi noget af det, vi gerne vil med vores spil og vi fik også scoret et par gode mål undervejs i kampen. I forhold til at de her drenge ikke har spillet sammen før, var det overordnet en god holdpræstation. Vi hang sammen og spillede som et hold – og det kan vi godt være tilfredse med, når vi kigger på omstændighederne og hvordan spillerne egentlig var sat sammen,” sagde cheftræner Nicklas Pedersen efter slutfløjt.

Prøvespillerne Dane Jacomen og Themi Antonoglou spillede hhv. 45 og 90 minutter i opgøret – og det var altså ved siden af en del holdkammerater, de knapt nok har mødt før og som normalt spiller på HB Køges ungdomshold.

For Nicklas Pedersen var det tilfredsstillende at få set gode præstationer fra dem alle – især glædede han sig over potentialet, der blev vist frem.

“Det var dejligt at få set nogle af de unge spillere, som jeg ikke selv har haft så meget med at gøre tidligere, spille på vores seniorhold. Flere af dem tager store skridt i øjeblikket på U19-holdet, så det er både vigtigt for deres udvikling og også fortjent, at de får en chance for at vise sig frem. Det synes jeg de gjorde godt,” siger Nicklas Pedersen.

B.93 3-2 HB Køge
0-1 Niklas Jakobsen (14. min)
1-1 (25. min)
1-2 Erkan Semovski (67. min)
2-2 (75. min)
3-2 (89. min)

HB Køge startopstilling
Dane Jacomen (Prøve)
Marcus Mustac Gudmann
Silas Hald
Jonas Idriss (U19)
Casper Gedsted
Tobias Pedersen
Christian Tue
Themi Antonoglou (Prøve)
Saman Jalaei (U19)
Ifenna Dorgu
Niklas Jakobsen

HB Køge indskiftninger
Dulat Talyspayev for Dane Jacomen (46. min)
Mikkel Durlev (U19) for Silas Hald (46. min)
Erem Özkul (U19) for Marcus Gudmann (60. min)
Jeppe Sommer (U19) for Jonas Idriss (60. min)
Efe Bayrak for Casper Gedsted (60. min)
Viktor Sørensen (U19) for Christian Tue (60. min)
William Madsen for Tobias Pedersen (60. min)
Emil Villumsen (U19) for Saman Jalaei (60. min)
Erkan Semovski for Ifenna Dorgu (60. min)
Javany Lawrence (U19) for Niklas Jakobsen (60. min)

Testkamp
Torsdag d. 7. december 2023, 11.00
Svanemølleanlægget, København Ø

Capelli Sport