Racic om Cavnic-samarbejde: “Starten på et godt makkerskab”

HB Køges nyerhvervelse i midterforsvaret, 22-årige Luca Racic, er faldet godt til i HB Køge siden skiftet fra Brentford FC på transfervinduets sidste åbningsdag. Racic har dansk statsborgerskab, men har også rødder i Montenegro. Det samme har hans forsvarskollega Nemanja Cavnic, og de to har allerede etableret en god relation.

“Det gik faktisk ret hurtigt. Vi kan tale samme sprog. Jeg ved selv, hvordan det er at være i udlandet, og så pludselig at kunne tale med nogen på sit eget sprog. Det giver ham rigtig meget, og det giver selvfølgelig også mig mulighed for at få lov at træne mit andet sprog, kan man sige, så det er win-win for os begge. Det er første gang jeg får lov til at prøve det ude på banen, at få lov at tale serbisk, så det er noget jeg skal lære, men det er rigtig spændende, og jeg tror, at det er starten på et godt makkerskab,” fortæller Racic.

Og det er ikke kun på det kommunikative plan, at Racic og Cavnic ser ud til at fungere godt sammen. Også i spillet på banen passer forsvarsduoen godt sammen.

“Vi har allerede fået lov at spille en halvleg sammen mod Nykøbing i sidste uge, og vi er to forskellige typer, hvilket er rigtig godt. Han kan ligge og bryde op, og jeg kan ligge og rydde op bag ved ham, så det ser ud til, at vi kommer til at komplementere hinanden perfekt.”

Generalprøve forude

Lørdag kl. 12.00 spiller HB Køge opstartens sidste forberedelseskamp når Lyngbys oprykningskandidater gæster Herfølge Stadion i en generalprøve. Og det er kamp, hvor HB Køge skal have de sidste ting på plads forud for næste uges forårspremiere.

“Det er sidste mulighed for at få det hele finjusteret, så vi kan komme til at stå knivskarpt til første kamp. Jeg tror ikke, vi skal tænke så meget på Lyngby op til kampen. Det handler om os selv, og om at vi skal få vores egne ting på plads før vi begynder at tænke på hvem vi møder.”

HB Køges trup til træningskampen mod Lyngby

3. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
6. Lasse Petry
8. Mathias Nielsen
10. Pierre Larsen
12. Nicolaj Madsen
13. William Madsen
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
23. Oliver Juul Jensen
24. Casper Jørgensen
26. Marko Stamenic
27. Jonathan Lassesen
29. Marius Kruse (GK)
31. Frederik Mehder (GK)
33. Sebastian Larsen

 

Træningskamp

HB Køge – Lyngby

Lørdag den 19. februar kl. 12.00

Herfølge Stadion

Gratis adgang

Capelli Sport