Randa-Boldt: “Svær kamp mod Brøndby”

HB Køge kom fra land med en 3-1 sejr over FC Thy/Thisted Q i Gjensidige Kvindeligaen. Allerede onsdag venter der et brag af en kamp, når Brøndby IF kommer forbi Capelli Sport Stadion kl. 18.00. Der er tale om en kamp mellem de forsvarende danske mestre og sidste sæsons nummer to. Vi har taget en snak med cheftræner Søren Randa-Boldt om kampen:

“Vi kom fra start med en sejr mod FC Thy/Thisted Q, og det var egentlig det vigtigste. Jeg synes ikke, at vi spiller vores bedste kamp, men vi skaber en del chancer og burde have lukket kampen tidligere. Så det er positivt, at vi kommer frem til de mange chancer, men der manglede lidt i relationerne på banen. Det er dog helt naturligt, da vi kun har været igang en måned, så jeg er fortrøstningsfuld”.

Til næste kamp venter så Brøndby IF, der startede sæsonen med en 5-1 sejr over KoldingQ. Når der fløjtes op på Capelli Sport Stadion, så forventer cheftræner Søren Randa-Boldt en svær kamp:

“Det bliver en svær kamp mod Brøndby. Jeg var ude og se deres kamp i fredags, og de så gode ud. De har et rutineret hold, men også et par unge spillere. De spiller godt, og har nogle dygtige profiler, så det bliver en rigtig svær kamp. Det var også svære kampe mod dem sidste år, så det forventer jeg også på onsdag”.

Men hvad bliver så særlig vigtigt for HB Køge i onsdagen opgør mod Brøndby IF?

“Det bliver vigtigt, at vi er lidt mere modige og tør holde lidt mere i bolden. Der var lidt for meget ‘ild i bolden’ den anden dag, så det skal vi være bedre til. Vi skal turde holde i den, og så skal vi arbejde hårdt sammen som hold, så skal vi nok komme langt”, forklarer Søren Randa-Boldt og har en opfordring til onsdagens kamp:

“Nu håber jeg ikke, at der er for mange håndboldfinaler, for det var lidt ærgerligt, at vores første hjemmebanekamp faldt sammen med OL-finalen. Så jeg håber, at se en masse fans på lægterne, og jeg tror det bliver en fed kamp mellem to gode hold. Derudover gør det bare noget ved intensiteten, når der er en fed kulisse, så det ser jeg frem til”.

Billetter til onsdagens kamp kl. 18.00 på Capelli Sport Stadion kan købes her.

Capelli Sport