Randa-Boldt efter første test: God modstand

Under en bagende sol og på et godt opvarmet Capelli Sport Stadion fik Søren Randa-Boldt uofficiel debut som cheftræner for HB Køges kvindeliga-hold, der spillede sommerens første træningskamp mod B.93. Foruden Randa-Boldt var der også en masse nye ansigter indenfor kridtstregerne i form af de nytilkomne spillere.

”Vi kommer i gang i dag og får spillet nogle minutter. Ugen har været hård med både træningspassene og varmen, så det vil jeg tage lidt som den billige undskyldning. Vi skal jo vinde, når vi har tre-fire kæmpe chancer, men vi kunne jo egentlig godt tage imod, at alle spillere i dag får en halvleg på 35 minutter. Vi lægger ikke så meget i resultatet, men selvfølgelig skal vi vinde sådan en kamp”, fortæller cheftræneren efter kampen, der endte 0-0 efter to halvlege af 35 minutters varighed.

Foruden en hård første træningsuge, har der også været fokus på det sociale og relationelle, hvor pigerne skal lære hinanden at kende. Mange nye spillere og et nyt trænerteam betyder, at der selvsagt endnu er dele af spillet, som skal læres og forstås. Derfor havde trænerteamet også delt truppen således op, at der blev spillet med to forskellige startellevere i hver halvleg – begge en god blanding af nye, erfarne, gamle og unge.

”Vi havde delt det op, så de gamle kunne tage sig af de nye. Det gør vi denne ene kamp og så er ’festen’ slut. Jeg tror faktisk, at der var nogle af de nye, der var ret nervøse. Der var nogle af de unge, som kommer til fra U18, som selvfølgelig skal vende sig til det hele. Men så vil jeg også godt rose B.93, der er gode med bolden og utroligt trygge ved deres spillesystem. Der var jo reelt så perioder, hvor de kørte os lidt rundt – så vi fik en god modstand”, slutter cheftræner Søren Randa-Boldt af.

Capelli Sport