Randa-Boldt før Fortuna: “Det bliver en revanchekamp”

Med Brøndbys sejr over HB Køge i sidste weekend er afstanden mellem de to tophold nu indsnævret til kun fire point i tabellen, og spændingen er intakt i kampen om mesterskabet. Det er en situation, der har givet truppen et godt gammeldags los i røven, mener cheftræner Søren Randa-Boldt.

“Vi har fået et los i røven og et boost, kan vi mærke. Det har i hvert fald skærpet truppen en hel del til træning, hvor der virkelig er blevet arbejdet godt og fokuseret på træningsbanen i løbet af denne uge. Den indstilling og energi, vi har set til træning, skal vi holde fast i og tage med os,” lyder det fra Randa-Boldt, der fortsætter om betydningen af Brøndby-nederlaget.

// KØB BILLET: HB KØGE – FORTUNA HJØRRING //

“Vi skal stadig tage point og vinde kampe – om vi så havde vundet over Brøndby eller ej. Fokus er stadig det samme. Alle kampene i ligaen er meget lige, hvorfor også alle kampe og point er lige vigtige for os i jagten på mesterskabet. Sidste år var det ligesådan, men der var vi ‘bare’ heldige og dygtige til at score på selv de mindste chancer og vinde i meget tætte opgør,” fortæller Randa-Boldt.

Når HB Køge lørdag skal forsøge at rejse sig fra weekendens nederlag, er det til en kamp imod ligaens nummer tre og rivalerne fra Fortuna Hjørring. Netop Fortuna Hjørring sendte HB Køge ud af semifinalen i Gjensidige Kvindepokalen, hvorfor der er lagt op til en revanchekamp, men nogen nem kamp bliver det ikke, mener Søren Randa-Boldt.

“Morgendagens kamp imod Fortuna bliver en revanchekamp, det er der ikke nogen tvivl om. Vi har naturligvis læst godt op på de to kampe i pokalen og kigget på, hvordan og hvorledes vi kunne justere på nogle ting for at gøre det bedre. Heldigvis er de spillere, der skal lave målene også blevet skarpere siden, hvor de i turneringskampene er lykkedes med at omsætte chancerne. Vi havde jo masser af chancer imod Fortuna i pokalturneringen, men vi formåede ikke at omsætte dem til mål,” siger Søren Randa-Boldt.

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion på lørdag d. 29. april klokken 15.30.
Køb din billet til kampen her eller se kampen på Viaplay eller TV3 Sport.

 

Capelli Sport