Randa-Boldt før testkamp: Vi står et rigtig godt sted

Gensynsglæden var stor, da HB Køges danske mestre i mandags vendte tilbage til træningsbanerne og Capelli Sport Stadion efter tre ugers ferie. Kvinderne og staben har nydt deres velfortjente pause, men er nu klar til at tage hul på forberedelserne forud for den kommende sæson. 

Allerede i morgen venter første styrkeprøve mod B93 fra 1. division, når de to hold mødes i en testkamp på Capelli Sport Stadion klokken 14.00. En kamp, der for Søren Randa-Boldt og resten af trænerteamet handler om at give alle spillere minutter i benene og se truppen an.

“Vi skal bruge denne kamp til at få nogle kilometer i benene og teste formen. Vi arbejder i øjeblikket med vores opbygningsspil, så det vil naturligvis også være et fokusområde i kampen mod B93. Truppen har holdt en velfortjent pause, men nu er vi tilbage – og det er denne testkamp også en påmindelse om. Der venter kvinderne en god, men også hård pre-season,” fortæller cheftræner Søren Randa-Boldt.

“Generelt synes vi, at formen ser rigtig fornuftig ud forud for den kommende sæson. Kvinderne har passet deres træning i ferien, så vi er meget tilfredse. Vi står et rigtig godt sted, så nu skal vi bare bygge på,” lyder det fra Søren Randa-Boldt.

I sommerpausen er der som bekendt kommet nye ansigter til HB Køge-truppen, hvorfor der i morgendagens testkamp også vil være mulighed for at se de nye spillere i aktion. 

“De nye spillere ser ud til at indgå rigtig fint i truppen, og vi glæder os til at se dem endnu mere an det næste stykke tid. Her er disse testkampe også særligt vigtige, fordi det netop er her, at de nye virkelig lærer holdets spil at kende,” slutter Randa-Boldt. 

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion kl. 14.00.
Der vil i forbindelse med kampen være gratis entré, og kampen vil også kunnes streames via Spiideo Play via dette link. Prisen for at streame kampen er 49,-. 

Capelli Sport