Randa-Boldt inden sæsonstart: Har brug for opbakning

I weekenden skydes en ny sæson af Gjensidige Kvindeliga i gang, og for vores forsvarende danmarksmestre venter der en spændende opgave på hjemmebane mod Brøndby IF, der gæster Capelli Sport Stadion søndag.
Brøndby blev i sidste sæson nummer 3 i ligaen efter henholdsvis Fortuna Hjørring og HB Køge, og der er dermed lagt op til et brag af en åbningskamp for både store og små.

Skulle de mindste alligevel have svært ved at holde koncentrationen gennem 90 minutter, har HB Køge til kampen masser af sjove aktiviteter sat op inde på selve stadion til fri afbenyttelse. Der vil således både være hoppeborg, øksekast og fodbolddart at kaste sig over – ligesom der vil være en lille gave fra Capelli Sport til de børn, der gæster aktiviteterne. I mens kan det mere voksne publikum se frem til en spændende sæsonstart.

// KØB BILLET: HB KØGE – BRØNDBY IF //

“Vi glæder os virkelig til at komme i gang igen. Det har været en god sommerpause, og der er kommet en del nye spillere til, så der er bygget en god portion spænding op hos os og spillerne. At vi så kan starte mod en af vores største rivaler i form af Brøndby, gør jo kun det hele endnu mere specielt,” siger HB Køges Cheftræner Søren Randa-Boldt, der samtidig opfordrer folk til at komme på stadion og støtte holdet.

“Vi har brug for at komme godt i gang med en sejr, og det bliver ikke nemt imod Brøndby. Vi går ind i en vigtig periode med nogle svære kampe, hvor der blandt andet også venter de alt-afgørende kvalifikationskampe til Champions League gruppespillet, så vi skal simpelthen godt i gang fra start, og det håber vi, der kommer en masse tilskuere og hjælper os med,” siger han.
HB Køges modstander i de to kvalifikationskampene til UEFA Women’s Champions League findes ved lodtrækning d. 1. september.

Billetsalget forud for kampen imod Brøndby IF er allerede åbnet. Billetter kan købes på linket her.

Der er ligeledes åbent for salg af sæsonkort til HB Køges kampe på både måneds- og sæsonbasis. Et sæsonkort koster 1.195,- DKK, mens et månedsabonnement koster 89,- DKK/måned. Begge typer sæsonkort giver adgang til alle ligakampe for både klubbens Gjensidige Kvindeliga- og NordicBet Liga-hold. Derudover er man med et sæsonkort sikret forkøbsret til billetter og pladsbilletter til kampe i pokalturneringerne og UEFA Women’s Champions League. Sæsonkortene kan købes her.

Capelli Sport