shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Randa-Boldt inden slutspilsstart: Går amok over ikke at spille om point

Efter fire måneders pause genstarter Kvindeligaen igen fredag aften. Og det bliver med en lækkerbisken af en hjemmekamp for HB Køges forsvarende danske mestre, da Brøndby IF kommer på besøg på Capelli Sport Stadion klokken 19.15. For cheftræneren Søren Randa-Boldt og især hans spillere, har ventetiden været voldsom, og de tripper for at komme ud og kæmpe for tre vigtige point i titelkampen.

Køb billetter: HB Køge – Brøndby IF

”Det har været en lang ventetid. Vi har kunnet mærke det på pigerne de sidste 14 dage – de har været ved at gå amok over, at de ikke har kunnet spille om point. Så det glæder vi os meget til. Vi fik også aflyst vores træningslejr, så ventetiden har været utrolig lang. Vi er meget, meget klar, og det håber jeg, folk kommer til at se i morgen,” siger Søren Randa-Boldt.

Vil ikke kun knuse modstanderne fysisk
Senest HB Køges bedste kvindehold var i aktion i officielle kampe, var i UEFA Women’s Champions League i efteråret imod TSG Hoffenheim og FC Barcelona. Netop kampene i den internationale turnering, har skabt det fokuspunkt, Randa-Boldt og resten af trænerstaben omkring holdet har bidt sig fast på forud for genstarten af sæsonen.

“Vi vil gerne udvikle os. Og når vi har kigget på Champions League-kampene, så har vi kunnet se, at det ville være vigtigt for os, at vi kunne holde bedre fast i bolden og ikke skulle jagte den hele tiden,” siger han og uddyber:

“Så jeg vil gerne se, at vi nu er blevet et lidt mere spillende hold. Uden at vi har mistet vores power, som vi tidligere har knust mange hold på, selvfølgelig. Men jeg vil gerne se, at vi kan være lidt mere spilstyrende. Mod Brøndby har boldbesiddelsen tidligere heddet 30%-70% i deres favør. Det vil jeg gerne have bliver lige. Så vi skal have bolden noget mere.”

GoToEvents Fanzonen åbner inden Brøndby-kamp

Derfor har den lange vinterpause fra officielle kampe ikke kun budt på hård fysisk træning, men altså også på mere tekniske og mentale udviklinger for klubbens spillere.

“Vi har arbejdet på at være modigere til at holde fast i bolden og ikke bare gi’ den en over nakken, hver gang der er pres på. Det skal vi kunne internationalt, så det er også med henblik på at blive bedre i det regi,” fortæller Søren Randa-Boldt.

Køb billetter: HB Køge – Brøndby IF

Følgende trup er udtaget til kampen, der åbner slutspillet i Gjensidige Kvindeligaen – og dermed HB Køges jagt på endnu et dansk mesterskab.

HB Køges trup til kampen mod Brøndby IF
1. Kaylan Marckese
2. Maria Uhre Nielsen
3. Julie Nowak
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
6. Kelly Fitzgerald
7. Kyra Carusa
8. Laura Guldbjerg Pedersen
9. Nicole Kozlova
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
14. Lauren Sajewich
15. Cilje Ostenfeld
16. Alberte Vingum Andersen
19. Signe Markvardsen
20. Cornelia Kramer
22. Isabella Obaze
44. Emma Færge