Randa-Boldt: “Intet kommer af sig selv”

HB Køge besejrede lørdag eftermiddag AaB, og fastholdt dermed forspringet til forfølgerne i toppen af Gjensidige Kvindeliga. Sejren over AaB kom i hus efter en knap så køn kamp, som HB Køge vandt 1-0 på det mål som Cecilie Fløe scorede efter 12 minutter.

AaB var er uden sejr i denne sæson, og derfor var HB Køge store favoritter forud for kampen, men sejrscifrene viste ikke, at det var top mod bund.

Og efter kampen var cheftræner Søren Randa-Boldt da også klar i mælet. Der var ikke tilfredshed med indsatsen, men man tog alligevel vigtig læring med fra kampen.

“Vi lærer, at der ikke er nogen lette kampe, og vi skal virkelig have fuld fokus når vi spiller, for det kommer ikke af sig selv. Og det så lidt ud som om, at vi gik og ventede på, at det ville gøre det”, forklarede Randa-Boldt efter kampen, og fortsatte:

“Vi er glade for de tre point, og så holdt vi et lille møde efter kampen, for vi er ikke helt tilfredse. Vi er tophold, og vi vil gerne spille bedre, men vi fik tre point, og vi ser fremad. Måske var tankerne allerede lidt på kampen mod Arsenal på onsdag, selvom vi ikke har talt om den kamp endnu”.

Med lørdagens sejr over AaB er HB Køge syv point foran Fortuna Hjørring, der er nærmeste forfølgere i toppen af rækken.

Capelli Sport