Randa-Boldt: Så er vi i gang

Lørdag aften fik Søren Randa-Boldt og spillertruppen endelig taget hul på den længe ventede Gjensidige Kvindeliga-sæson, da FC Thy-ThistedQ blev besejret med 3-1 hjemme på Capelli Sport Stadion. Sejren kom i hus på to scoringer fra Maddie Pokorny og en af debutanterne i form af Sofie Hornemann. Det var ikke en dans på roser gennem hele kampen, men sejren kom i hus og dermed har det nye trænerteam sammen med holdet fået den start, de gerne ville.

”Det er dejligt at få en sejr i dag. Vi vidste, at det ville blive en rigtig svær kamp og det blev det også. Jeg synes, at FC Thy-ThistedQ var rigtig gode på bolden, men samtidig med det, så synes jeg også, at vi havde flere gode chancer end dem og skulle nok have lukket kampen noget før. Men nu er vi i gang og der er selvfølgelig også pres på pigerne, for de har jo ikke vundet før i HB Køge-trøjen. Det skal man også kunne leve med og det gjorde de i dag”, siger cheftræner Søren Randa-Boldt og uddyber om kampens forløb

”Umiddelbart var det nok lidt bedre i anden halvleg, hvor vi fik lidt mere plads at spille i mellemrummene på og fik samtidig mulighed for at lave nogle flere omstillinger, som vi er rigtig gode til”.

Holdet bestod som nævnt af en håndfuld af de nytilkomne spillere, som har tilsluttet sig de forsvarende danske mestre hen over sommeren. Selvom der er blevet brugt meget tid sammen både på og udenfor banen, er der endnu nogle mekanismer og rytmer, som spillerne sammen skal finde. Derfor forventer cheftræneren også, at holdet bliver stødt bedre over den næste periode

”Selvfølgelig bliver spillet bedre jo flere kampe, vi får spillet sammen. Vi har også prøvet at ændre lidt i spillestillen – som jeg også ved, at det tidligere trænerteam ville ændre – for at få lidt mere spil på bolden. Det er en fælles ambition, men også noget, vi alle ved tager tid at vænne sig til”, slutter sejrherren Søren Randa-Boldt af.

Capelli Sport