shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Randa-Boldt: Vi har mere power

For tredje gang på en uge kunne Søren Randa-Boldt juble efter 90 minutters fodboldsspil. Facit: 1-0-sejr over KoldingQ på mål af Maddie Pokorny. Dermed har den nye cheftræner fået en ganske godkendt start i front for de forsvarende danske mestre.

”Det har da været dejligt at starte op med tre sejre i træk. I dag kunne vi dog godt mærke og se, at der lige var to kampe, vi skulle have rystet af os. Men derefter gjorde vi det egentlig fint, og jeg synes også, at vi har klart flest chancer i kampen. KoldingQ spiller godt, og det er ikke langt fra, at det er den bedste modstander, vi har mødt indtil videre”, fortæller Søren Randa-Boldt efter søndagens sejr.

I sæsonens tre første kampe har startopstillingerne lignet hinanden, og mange af de første 270 minutter er gået til de samme spillere. Egentlig havde Randa-Boldt gerne set lidt flere spillere i aktion, men har også måtte sande, at det ikke har været muligt, sådan som kampprogrammet har været skruet sammen.

”Kampene er faldet sådan ud, at vi ikke rigtigt kunne skifte så meget på positionerne, så mange af spillerne var selvsagt også mærket. Men ja, nu fik vi igen tre point og det er sådan set det vigtigste”, siger cheftræneren og fortsætter.

”Vi vinder i dag, fordi vi har mere power oppe foran end dem og bedre individuelle spillere. Jeg synes nu, at de spiller rigtig fint, men vi har bedre spillere, og det bliver udslagsgivende. Men nu bliver det alligevel godt at få ro på næste weekend, så alle kan komme lidt ovenpå igen efter en hård sæsonstart.”