Randa-Boldt: Vi må op på hesten igen

I sidste uge blev HB Køges imponerende stime brudt, da de i et topopgør på udebane tabte 0-1 til rivalerne fra Brøndby IF. Forinden havde de forsvarende danske mestre ellers ikke tabt til et hold i Gjensidige Kvindeligaen i halvandet år.

“Holdet har kørt på en helt vanvittig stime i halvlandet år, hvor vi har opnået mange mål og sat nye rekorder – det må man ikke glemme. Med det sagt, så vidste vi også godt, at der på et tidspunkt kunne komme et nederlag, sådan er fodboldspillet nu engang. Ét nederlag er ikke lig med krise og det gør os ikke til et dårligere hold. Det er vores resultater også et tydeligt bevis på,” udtaler cheftræner Søren Randa-Boldt og kommenterer på Brøndby-opgøret.

“Brøndby vinder nærkampene og anden boldene – og det er mange gange det, der afgør fodboldkampe i tætte opgør. En kollektiv off-dag gør at vi taber den kamp. Og så viser det også bare, at tager man bare 5% af, så kan alle tabe til alle i ligaen. Vi ser mange tætte opgør, og ingen kan bare cruise sig til tops,” lyder det fra Randa-Boldt.

I morgen venter et nyt og spændende opgør imod FC Nordsjælland på Capelli Sport Stadion. Og selvom Nordsjælland ligger længere nede i tabellen, så har de mange gange vist, at de kan give topholdene kamp til stregen. En hård kamp ovenpå sidste uges nederlag, men Søren Randa-Boldt og resten af truppen føler sig alligevel godt rustet til at spille morgendagens kamp.

“Vi skal bare op på hesten igen, så enkelt er det. Vi har i denne uge fået snakket sidste kamp igennem og afsluttet den ordentligt. Det er ekstremt vigtigt for os, at vi ikke hænger fast i den sidste kamp, så vi på den måde kan fokusere hundrede procent på den næste. Der er ikke nogen tvivl om, at Nordsjælland er en stærk modstander, der er enormt dygtige på bolden og specielt i opspillet. Vi har dog haft en virkelig god træningsuge, fået lagt en solid gameplan, og så er det op til os at være klar fra start og lukke dem ned,” slutter Søren Randa-Boldt.

HB Køge – FC Nordsjælland
Gjensidige Kvindeligaen, 10. spillerunde
Søndag d. 30. oktober 2022, 16.30
Capelli Sport Stadion

 

Capelli Sport