Randa-Boldt: “Vi skal ramme det høje niveau igen”

Selvom begejstringen var stor oven på mandagens 6-1-sejr i topkampen mod Fortuna Hjørring og udbygningen af føringen i tabellen ser positiv ud for HB Køge, så understreger holdets cheftræner Søren Randa-Boldt, at intet er afgjort endnu. Han kræver fuld fokus fra sine spillere i jagten på titlen.

“Der er mange, der taler om at vi allerede har vundet mesterskabet, men den opfattelse deler vi bestemt ikke. Der er altså rigtig lang vej endnu. Vi prøver til hver eneste kamp at sætte os nogle mål, og vi skal selvfølgelig prøve at se om vi kan ramme et så højt niveau igen. Nu har vi i de to kampe mod Fortuna i denne sæson vist, at vi godt kan. Der er vi nærmest hoppet ud af vores lille æggeskal og har givet den fuld gas. Og det har jeg sagt til spillerne, at nu har de selv sat standarden, og at den skal de leve op til i de næste kampe også.”

I mandags gik turen til Hjørring, og forude venter i den kommende weekend endnu en langfart når FC Thy-Thisted er værter for slutspillets femte spillerunde. Og selvom den pointmæssige afstand til rækkens nummer to i mandags blev udbygget fra fem til otte point, så er det intet problem for HB Køges cheftræner, at sætte spillerne op til kampene.

“Motivationen er ikke noget problem. De var jo klar til at spille allerede i tirsdags, da vi var til træning om morgenen efter kampen. De vil bare gerne spille. De synes det er fedt, og at det er sjovt. Så der er ikke noget problem med at motivere dem.”

HB Køge har været inde i et travlt program henover påsken, men Søren Randa-Boldt forventer ikke at der sker mange rotationer til den kommende kamp.

“Det er svært at rotere fem-seks spillere oven på den kamp, som vi spillede forleden. Så der vil ikke komme de store rotationer. Vi har stadig en del spillere, der kan spille. Det er skideærgerligt med Kelly (Fitzgerald, der blev korsbåndsskadet mod Fortuna Hjørring, red.), men Lauren (Sajewich, red.) kom ind og spillede rigtig godt imod Fortuna, og det kan hun gøre igen,” forsikrer Randa-Boldt.

FC Thy/Thisted Q – HB Køge
Gjensidige Kvindeliga Slutspil
Søndag d. 24. april 2022, 13.00
Lerpytter Stadion, Thisted.

Capelli Sport