Reaktioner efter sejr på Amager

Søndag eftermiddag hentede HB Køge en sejr på Amager, da Jubril Adedeji med under ti minutter tilbage af opgøret scorede til slutstillingen: 1-0. Scoringen faldt efter et hovedstød fra Martin Koch Helsted, der drejede bolden mod mål – og havde det ikke været for den engelske angribers ærgerrighed kan det da også være, at den var gået ind.

“Jeg vil ikke sige, at jeg stjal et mål, men måske nærmere sikrede mig, at den gik ind. Forstår du, jeg vil ikke lade noget være op til tilfældighederne. Jeg var ikke sikker på, om der var nogen bag mig, om bolden gik ind. Men det hele var selvfølgelig en holdindsats – og scoringen betyder mindre for mig”,

“Jeg havde det godt på banen. Jonas (Lindberg, fysisk træner, red.) snakker meget om, at jeg skal blive bedre til at levere højintense løb i mit spil. Det forsøgte jeg i dag ved at rykke hurtigt og på den måde give modstanderne problemer”,

“Planen var, at vi fra start skulle stå sikkert i defensiven. Sidste gang tabte vi 0-3 til dem, men i dag var planen, at vi skulle være lidt mere afventende og så ramme dem på kontraangrebene. Vi havde vores øjeblikke og chancer, hvor vi skulle være hurtige i afleveringerne og finde hinanden – og så skulle chancen nok komme”,

“At vi vinder på en dag, hvor det måske ikke er alt, der spiller, betyder meget. Det viser, at vi er fokuserede gennem hele kampen. Selvfølgelig er en god præstation nødvendig, men vi ved også, at hvis vi klør på, skal de chancer, vi har brug for, nok komme. I dag var det kun én, der skulle til og så var vi også klar”, slutter Jubril Adedeji.

Snorre om fantomredning og at råbe de andre op

En anden spiller, som i høj grad var i krydsilden til dagens kamp var HB Køges sidsteskanse Oskar Snorre, som nok engang leverede den ene pragtpræstation af en redning efter den anden. Keeperen var således med til at holde Svanerne inde i kampen fra første til sidste minut.

“Der er ikke meget glæde i min krop indtil dommeren fløjter af. Hvis ikke vi sad der fra start til slut i dag, så havde de nok scoret en eller to mål. Så jeg blev ved med at råbe af mine lungers fulde kraft. Så hold op, en følelse. Jeg er glad nu”

“Det er en del af mit job at råbe de andre op. Men fra vi rammer det 80. minut og får scoret, halter vi i mål. Det holdte og havde i dag heldet på vores side. Det er bare så dejligt med tre point. I dag holder vi vores aftaler og stoler på gameplanen. Vi blev ved med at angribe, selvom vi var lidt på hælene i anden halvleg, men vi fik det mål, som der ikke var særlig mange, der havde set komme. Men vi holdte fast og blev ved”

Du har selv en stor andel i sejren i dag – blandt andet efter seks minutter, hvor du tager en bold, der knækker undervejs. Hvad tænkte du der?

“Jeg når at tænke “Fuck, den er på vej ind den der”, da skuddet rammer Wørts’ fod. Men jeg var gået og havde kastet mig, så jeg måtte bare kaste armen opad og håbe på det bedste. Heldigvis fik jeg rettet den ud til hjørnespark – og det var jeg ret glad for”, siger Oskar Snorre efter kampen.

1. Division

Fremad Amager – HB Køge

Søndag den 22. november kl. 13.00

Sundby Idrætspark

Capelli Sport