Reaktioner efter Silkeborgkampen

Det var en ærgerlig cheftræner og en ærgerlig anfører, der efter 0-1-nederlaget mod Silkeborg IF gav deres umiddelbare reaktioner på kampen, hvor HB Køge havde flest af de store chancer, men hvor gæsterne alligevel løb med alle tre point.

Læs reaktioner fra Auri Skarbalius og Eddi Gomes herunder.

Auri Skarbalius

“Desværre har vi set det før. Vi prøver hele tiden at se på, hvad der ikke fungerer, og som skal blive bedre, og jeg kan konstatere, at det er lang tid siden, vi har skabt så mange chancer i en kamp som i dag, men vi må også konstatere, at vores eksekvering og afslutninger ikke er gode nok, og det skal vi arbejde på”.

“Samtidig så holder vi et af rækkens bedste hold fra store chancer – desværre lykkedes det dem alligevel at score, og derfor taber vi kampen. Men alt i alt synes jeg præstationen er fin, og det er det, jeg kigger på, og som vi tager med videre”.

Auri så også frem til onsdagens pokalkamp mod FC Midtjylland.

“Pokalturneringen er en sjov størrelse. Vi har set andre hold, der har skullet kæmpe hårdt for at vinde over lavere rangerende hold. Vi har det samme udgangspunkt, og ved, at vi nok vil tabe otte af ti kampe mod FC Midtjylland, og så en uafgjort eller to, og så vil vi vinde én. Og det er den ene kamp vi går efter, hvor vi vinder over FC Midtjylland”.

Eddi Gomes

“Første halvleg var ikke så god fra vores side. I anden halvleg kommer vi bedre med og har nogle større chancer. I første halvleg havde vi også store chancer til at komme foran 1-0. Men sådan er det – vi scorede ikke på vores chancer, og så skal de andre bare bruge én, og den scorer de på, og det er irriterende”.

Hvad kan i tage med fra kampen?

“Anden halvleg. Det hårde arbejde, vi blev lidt bedre på bolden, presser dem lidt mere. Energien i anden halvleg var meget bedre, og det skal vi tage med”.

Kampens spiller i din første hele kamp i mere end to år. Hvad betyder det?

“Det betyder meget, men det var hårdt. Jeg tager en dag og en kamp ad gangen, og håber, at det bliver bedre og bedre, og i dag tager jeg 90 minutter. Det føles dejligt, og kroppen er træt, men på den gode måde”.

Capelli Sport