shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Reaktioner efter storsejren i Hjørring

Mandagens 6-1-storsejr på udebane over de nærmeste rivaler i toppen af Gjensidige Kvindeligaen, Fortuna Hjørring, har understreget HB Køges position, som storfavoritter til at genvinde DM-titlen. Forspringet til de nærmeste forfølgere er nu på otte point inden mesterskabsslutspillets sidste seks kampe.

Herunder har vi samlet nogle af reaktionerne efter sejren i Hjørring.

Kyra Carusa, målscorer og med to assists i 6-1-sejren:

“Vores mentalitet var hensynsløs i dag. Spiller for spiller vandt vi vores individuelle kampe, og vi ville hele tiden score flere mål. I vores spil og i vores afslutninger var vi på et andet niveau end dem. Vi er meget glade for den position, som vi er i nu. Vi gik ind til kampen og huskede på hvor hårdt vi har arbejdet for hvert eneste point, vi har fået i sæsonen, og det er det, der er har fået os dertil, hvor vi er nu. Det var fantastisk at se at det hårde arbejde kom til udtryk på den måde, som det gjorde. Vi er rigtig glade.”

“Det er et tidspunkt i sæsonen, der er med til at definere vores sæson, og det har vist at vi pt. er det bedste hold i Danmark. Vi topper tabellen, men det betyder ikke, at vi tager foden af speederen, og det er det, der er med til at definere os som hold og som klub. Jeg ser frem til resten af et skønt forår med forhåbentligt mange flere sejre, og mange flere mål.”

Cheftræner Søren Randa-Boldt om forspringet på otte point med seks kampe tilbage og muligheden for at gå ubesejrede gennem sæsonen:

“Forspringet i tabellen stiller os sådan, at vi skal vinde fire kampe mere, hvis vi skal vinde mesterskabet. Vi tager alle kampe topseriøst, for alle kampe er meget lige. Det er ikke bare noget med at der er nogle “walk-over”-kampe tilbage.”

“En sejr som den her, hvor vi vinder med fem i den direkte topkamp, giver os jo reelt ti mål i målforskel. Det er selvfølgelig fint, men vi skal jo stadig have 11 point ind på kontoen i resten af sæsonen. Nu sætter vi os også nye målsætninger, og en af dem er at prøve at gå ubesejrede gennem sæsonen. Men det handler først og fremmest de sidste point, vi skal have i land.”

Cecilie Fløe, dobbelt målscorer:

“Det var en helt vild følelse, at stå inde på banen. For hvert eneste mål, vi scorede, blev det bare en federe og federe følelse, fordi vi kom tættere og tættere på de tre point, som var så vigtige i dag. Det gør, at vi nu har et forspring på otte point, så det var virkelig fedt. Det kommer til at betyde, at vi kan gå ind til de andre kampe med lidt mere ro i maven, men vi skal jo stadig ud og vinde. Det ligger i vores DNA. Vi skal ud vinde og vise, at vi er de bedste. Det går vi efter hver gang.”