Reaktioner efter testsejr over NFC

HB Køge vandt lørdagens træningskamp mod Nykøbing FC med 3-0 i et opgør, hvor der var chancer til mere. Efter kampen var der tilfredshed at spore hos to af HB Køges mest rutinerede spillere, Mike Jensen og Mathias Nielsen.

Herunder er der reaktioner fra de to midtbanespillere.

Mike Jensen:

“Jeg synes, at vi leverer okay fysisk, og ikke mindst mentalt. Selvom det er en træningskamp, så kommer vi ud for at sætte standarden. Både over for os selv, men også over for vores modstander. Vi er farlige, vi er direkte, og vi bliver ved med at løbe. Også selvom der kun er fem minutter tilbage, så løber vi fremad i banen, og er direkte. Vi har god fokus i øjnene”.

“Der er nogle justeringer, også taktisk, som jeg synes allerede begynder at vise sig. Det er rimelig hurtigt, og det er en positiv ting, at det er gået så stærkt. Vi ligger meget mere kompakt, og det er meget få chancer, vi får imod. Nykøbing har måske lidt mere spil end vi kunne tænke os, men til gengæld er vi ti gange farligere. Vi kunne jo nærmest have scoret 5-6 mål. Vi ser rigtig stærke ud på kontra, og har fået dén fase ind i vores spil, og det er selvfølgelig også mega positivt”.

Mathias Nielsen:

“Jeg ser et hold, der fungerer. Vi holder vores aftaler, og har en masse gå-på-mod og en masse kvalitet. Det er fedt at have en 3-0’er her, for det viser, at vi er på rette vej. Vi skal selvfølgelig ikke lægge så meget i det, fordi det er en træningskamp, men vi kan bruge meget af det til at motivere os, og til at få en tro på, at det vi laver, det er det rigtige”.

“Vi skal ikke lægge så meget i selve 3-0-sejren, men vi skal bruge det, at vi laver tre mål. Det er dejligt at score mål, og så er det dejligt, at vi holder nullet. Meget af det vi gør, er jo rigtigt, for vi kommer til mange chancer, og det er det, vi skal bruge til noget. Det der med, at den går ind… Nogle gange går bolden i mål, og andre gange gør den ikke. Men når vi skaber så mange chancer, så er der selvfølgelig større chance for at vi laver flere mål, og så gør vi det også nemmere for os selv, hvis vi skal lave et godt resultat”.

“Der er stadig mange ting, vi skal forbedre, og der er stadig nogle gange, hvor vi ikke har helt styr på vores pres, men det er småting. Især i første halvleg, går der lang tid før vi får ro på kuglen, og før vi får skabt noget ordentligt, og så er der et par gange i vores pres, hvor vi ikke står ordentligt, men det er jo sådan noget vi skal kigge på, og hvis vi kan få rettet det til, så kommer det også til at se sådan her ud i de andre kampe, så det er positivt”.

Capelli Sport