Reaktioner efter Vendsyssel: Sindssygt dejligt

Canadiske Noble Okello kunne i lørdagens sejr noterer sig for sin første plads i startopstillingen efter ankomsten til HB Køge, der blev kickstartet med en drømmedebut mod FC Helsingør, hvor midtbanespilleren scorede efter få minutter på banen. Mod Vendsyssel FF fik han så debut fra start, da han var med til at sikre en sejr over nordjyderne i en kamp, hvor holdet ifølge midtbanespilleren stod godt organiseret.

“Holdet spillede godt og vi var fra kampens begyndelse godt organiserede. Jeg synes overordnet set, at vi fortjener at vinde i dag efter en god kamp. Personligt følte jeg, at det gik godt for mig, men jeg kunne ikke have gjort det uden mine holdkammerater, for vi er organiseret som hold. Til sidst i kampen blev jeg en anelse træt, men forsøgte hele tiden at holde fokus og overblik på kampen”

“Jeg synes ikke, at det har været en svært start for mig i HB Køge. Drengene har hjulpet mig godt ind på holdet, så det har derimod været en god start for mig i klubben. Nu skal vi bare holde fast og blive ved, så vi kan få flere resultater som det her i dag. Forskellen på fodbolden her og i Canada er primært, at det går stærkere her og spillet er mere fysisk betonet. Det kræver, at man tænker og lever som en fodboldspiller fireogtyve-syv for at kunne følge med. Så jeg lærer en masse for tiden”

Martin Koch Helsted kom på måltavlen for første gang siden storsejren mod Kolding IF i september måned, da han kort efter anden halvlegs begyndelse tog imod et flot indlæg fra Stephan Petersen og med ryggen til målet sparkede kuglen i mål. Dermed var han også bag den vigtigste aktion, der sikrede den første sejr efter tre kampe uden sejr.

“Det er sindssygt dejligt med en sejr efter tre kampe med tre nederlag og ingen mål. Det har været en hård periode. Men det er så dejligt, at vi kan vende det på den her måde og jeg synes egentligt, at vi har fortjent at vinde med to i dag. Det kan jeg jo takke mig selv for – jeg burde have lukket den til 2-0. Sådan er det nogle gange. Men vi har fået en sejr, tre point og et clean sheet og det er skønt. Man skal altid være hård mod sig selv, når man brænder sådan en chance og jeg kommer til at tænke på den lidt i nat. Men så er den glemt i morgen”

Der bliver lidt panik til sidst, hvordan oplever du det?

“Sådan er det jo i 1. Divisions. Vi trækker en ekstra mand ned bagi og så slår de nogle lange bolde. Derefter sætter vi Eddi Gomes ind, som har levet af høje bolde og hovedstødsdueller i hele sin karriere, så det er bare noget, han kan og vi forsvarer den hjem som hold derfra.”

1. Division

Vendsyssel – HB Køge

Lørdag den 24. oktober kl. 15.00

Nord Energi Arena

Capelli Sport