Reaktioner fra Brøndby: Umodent at lave personlige fejl

Lørdag eftermiddag spillede HB Køges Gjensidige Kvindeligahold den første af to semifinaler i Sydbank Kvindepokalen mod Brøndby IF. På en vindblæst og råkold Bane 12 på Vestegnen tabte holdet 4-2 efter, at det i længere tid havde lignet et uafgjort resultat ved stillingen 2-2.

Julie Nowak var igen at finde fra start efter en korte pause fra kampaktivitet grundet en brækket næse. Fra højrebacken kæmpede Nowak hele kampen, men måtte alligevel sande, at det ikke var nok denne lørdag.

“Det er irriterende, at vi smider det hele væk til sidst og i stedet for at få 2-2 taber 4-2. Alt i alt er det rigtig irriterende og samtidig føler jeg heller ikke selv, at jeg spiller en særlig god kamp”, siger Julie Nowak og fortsætter.

“Både min krop og form har det egentlig ok. Men det har selvfølgelig været svært først at være to uger ude med corona, være tilbage to uger og derefter sidde ude i to uger med en brækket næse. Det skal selvfølgelig ikke være en undskyldning, for jeg forventer også mere af mig selv, end hvad jeg leverer i dag”.

Der er dog stadig håb for avancement, da holdene mødes igen i næste uge, når det andet opgør spilles søndag den 28. marts klokken 15.00. Her er Nowak sikker på, at der nok skal være chancer for en plads i finalen.

“Hvis man skal finde noget positivt at tage med til i næste uge er det, at de mål, de får ikke er gennemspillede mål, men simpelthen bare afstraffelse af personlige fejl fra vores side. Så jeg føler ikke, at det er fordi, vi ikke kan være med. I store dele af kampen føler jeg egentlig, at vi er bedre, så hvis vi tager de tre dumme fejl ud, havde det uden tvivl været en bedre kamp og en bedre følelse, vi havde nu”

Også assistenttræner Anders Vang var ærgerlig over ikke at tage fra Vestegnen som sejrherrer. Særligt fordi kampen i store dele var lige målt på spil og chancer.

“Meget kort fortalt taber vi jo i dag, fordi vi laver nogle meget store personlige fejl. Vi spiller ikke nogen stor kamp i dag og står egentlig med et ok resultat ved 2-2, men så synes jeg, at vi spiller umodent – det er nok det mest rammende ord”, siger Anders Vang efter kampen,

“De personlige fejl, der leder til målene er selvfølgelig noget, vi må håbe på at kunne fjerne til næste kamp. For egentlig synes jeg ikke, at vi bliver taktisk udstillet eller lignende i dag. Men det er svært at slå Brøndby IF på udebane, når man laver tre store personlige fejl. Så det er egentlig en rimelig lige kamp og uafgjort havde været ok, hvis ikke det havde været for de personlige fejl. Men det er en tung måde at tabe på”.

Alligevel holder Vang fanen højt og er sikker på, at der fortsat er mulighed for at avancere til finalen i holdets første sæson i Gjensidige Kvindeligaen.

“Jeg synes stadigvæk, at vi har en chance for at gå videre til finalen. Sidste gang vi spillede hjemme mod dem, slog vi dem trods alt 5-0, men i dag er der ikke meget positivt at tage med. Dog ved vi, at vi har et niveau mere og når vi samtidig husker på, at vi ikke har tabt på Capelli Sport Stadion endnu, så skal vi trods alt “kun” vinde med to mål i den næste kamp. Så det skal vi tro 100% på”

Sydbank Kvindepokal

HB Køge – Brøndby IF

Lørdag den 20. marts kl. 15.00

Brøndby IFs anlæg, bane 12

Capelli Sport