Reaktioner fra pointdelingen mod Kolding

HB Køge og Kolding IF delte pointene mellem sig i lørdagens indbyrdes opgør på Capelli Sport Stadion. Herunder reaktioner fra målscorer Jakob Johansson og keeper Oskar Snorre.

Oskar Snorre

“Vi kommer ikke rigtig ud til første halvleg, synes jeg, og jeg synes, at vi i de første 5-10 minutter spiller rigtig dårligt. Jeg tror det var en af de dage, hvor den første aflevering ikke lige sad der, og så skulle man lige finde sig selv. Vi ledte efter den første aflevering, der sad der, og den kom ikke rigtig. I stedet kunne Kolding lidt tage teten og score det første mål. Vi kommer godt tilbage og får udlignet, og så tror vi, at nu har vi fundet den, og at nu skal vi nok tage de tre point, men så sker der det, som der gør med Eddi”.

Eddi Gomes blev efter 25 minutter præsenteret for et rødt kort og samtidig fik Kolding tilkendt et straffespark. I den situation trak Oskar Snorre det længste strå. Han reddede sparket, og har nu reddet fire af seks forsøg fra straffesparkspletten i sin tid i HB Køge.

“Hvis de scorede der, ville det se rigtig sort ud, men jeg er glad for, at jeg valgte rigtigt, og kunne holde os inde i kampen på det tidspunkt. Inden man tager tilløbet, der har man besluttet sig, for ellers skal man tænke alt for meget, og så kan man ikke hoppe rigtigt igennem. Så i det her tilfælde, der havde jeg besluttet mig inden han begyndte tilløbet”.

“Vi kommer godt ud til anden halvleg, og så er der en af deres, der flækker Mike, og fortjent får et rødt kort. Jeg vil sige, at da de får det røde kort, der ligger den lidt i vores hænder. Vi gik efter det og kunne også godt have fået målet og de tre point, som vi havde brug for. Det skete ikke, og vi måtte derfor nøjes med det ene point, og det er vi trods alt okay med i forhold til hvor sort det så ud på et tidspunkt, så vi tager det ene point med”.

Jakob Johansson

“Det var meget rodet. Kolding kommer foran, og så får vi udlignet, men så får de et dumt straffespark og vi kommer i undertal, og så kommer de ind i kampen igen. Så det så hårdt ud. Men i anden halvleg får de så også et rødt kort, og så er det som om, at kampen igen åbner op, og jeg synes også at vi har nogle fine muligheder for at lukke den, men vi mangler lige den sidste skarphed”.

“Jeg er utrolig glad for at starte inde, og at jeg får vist, at jeg kan score mål, så det værdsætter jeg meget. Nu må jeg bare gribe chancen og gøre mit bedste for at beholde min plads”.

“Bolden kommer ude fra siden og så ligner det at Effiong vil tæmme bolden, men han får ikke taget den til sig, og så sparker jeg den op i nettaget. Det er et stykke tid siden at jeg har fået scoret, men det er også et stykke tid siden at jeg har spillet fast, så det hænger sammen. Jeg synes, jeg plejer at være garant for mål, så når jeg spiller, så plejer der også at være mål”.

“Stemningen var lidt trykket efter kampen, for vi gik efter sejren, og gjorde hvad vi kunne. Kampen mod Hvidovre på fredag er en kamp der afgør, om vi ender i top 6, så det er altafgørende. Det var ærgerligt, at vi ikke lige kunne få de tre point mod Kolding, for så havde top 6 været endnu tættere på”.

Capelli Sport