Reaktioner på UWCL-lodtrækning: “Surrealistisk, men stort”

Efter dagens lodtrækning til gruppespillet i Champions League står det nu klart, at HB Køge skal møde de forsvarende mestre FC Barcelona, Arsenal og Hoffenheim i gruppe C. Der venter således ture til Spanien, England og Tyskland, samt tre hjemmebanekampe mod nogle af de største hold i europæisk fodbold.

“Det er jo ret surrealistisk og skørt at se vores navn i gruppe med FC Barcelona, Arsenal og Hoffenheim. Det er alle virkelig gode fodboldhold, men jeg ser frem til at skulle spille på samme bane som dem. Vi snakker nogle af verdens bedste fodboldspillere, så det bliver surrealistisk, men en stor oplevelse. Det bliver en svær opgave, men vi er stærkt hold, der er gode på omstillinger, så vi skal nok give dem kamp til stregen,” siger HB Køges amerikanske midtbanespiller Kelly Fitzgerald.

Særligt ét hold i gruppe C vækkede begejstring for Kelly Fitzgerald:

“Jamen for mig er det specielt, at vi nu skal møde FC Barcelona. Det er holdet, jeg har fulgt siden jeg var lille og set i TV, så jeg er virkelig spændt på at skulle møde dem. Det bliver helt sikkert et stort øjeblik for mig, når vi løber på banen sammen med selveste FC Barcelona”.

Cheftræner Søren Randa-Boldt sætter disse ord på Champions League-gruppen:

“Det er selvfølgelig sportsligt en hård pulje, vi er havnet i. Det er toppen af europæisk fodbold, der venter os, men det bliver selvfølgelig også en stor oplevelse for os og klubben. Vi har et stærkt hold, men sportsligt bliver det svært, men vi skal nyde den oplevelse, der venter og så give den alt, hvad vi har på banen. For gør vi dét, så er vi et svært hold at spille mod,” siger han.

Den endelig kampprogram vil blive offentliggjort senere i dag, mens at information omkring billetter til HB Køges hjemmekampe i gruppespillet vil komme i den nærmeste fremtid.

Capelli Sport