Regan før pokalkvartfinale: klar til at løfte opgaven

Efter en lang vinteropstart er der endelig noget på spil for de danske mestre når de i morgen drager til det jyske for at møde FC Thy – Thisted Q i kvartfinalen i Gjensidige Kvindepokalen. Og for den nyligt tilkomne canadier Emma Regan kan årets første betydningsfulde opgør også blive hendes første officielle debut for svanerne.

“Jeg er meget spændt på i morgen. Nu har vi spillet en del testkampe, hvilket har været en helt ideel opstart for mig i forhold til at komme godt ind på holdet, lære folk at kende og blive komfortabel med spillestilen. Men nu føler jeg også, at både jeg og resten af truppen er klar på at komme i gang og mærke adrenalinen i en kamp, hvor der virkelig er noget på spil,” lyder det fra den unge midtbanespiller.

For Emma Regan er det også første gang, at hun møder morgendagens modstander fra FC Thy – Thisted Q, men det er ikke noget, der skræmmer den canadiske kriger, der blot glæder sig over den opgave, der ligger foran hende.

Det er første gang, at jeg skal spille imod FC Thy – Thisted Q. Vi har set en masse video, og så har jeg naturligvis snakket en del med både trænere og spillere omkring morgendagens modstander. Jeg tror dog først, at det er når kampen bliver fløjtet i gang, jeg ved, hvordan kampen kommer til at forløbe sig. Men én ting, jeg er hundrede procent sikker på, det er, at vi på det her hold altid går efter at vinde, så det er også mit mål i morgen, og jeg vil selvfølgelig gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe holdet med at tage sejren,” siger den unge canadier og fortsætter om egne forberedelser inden det vigtige opgør.

“jeg har altid det samme mindset med mig til alle kampe – om det så er en testkamp eller en finale. Jeg er aldrig okay med at præstere 80 procent, det er altid 100 procent for mig. I morgen har jeg selvfølgelig også dette mindset med mig, og så håber jeg på, at vi kan tage de gode takter med os fra testkampene, så tror jeg på, at vi nok skal hive sejren med hjem,” fortæller Emma Regan.

Selvom Emma Regan kun har været en del af truppen i lidt over en måned, så føler hun sig klar og godt klædt på til at løfte opgaven i morgen.

“Jeg synes faktisk, at skiftet til HB Køge har været overraskende nemt. Nu har jeg været her i lidt over en måned, og jeg føler bestemt, at jeg har fundet mig til rette her. Jeg føler mig mere komfortabel og selvsikker både på og udenfor banen, og det kan jeg kun takke trænerstaben, mine holdkammerater og alle menneskerne omkring klubben for. Jeg tror ikke, at jeg havde følt mig nær så godt tilpas her, hvis ikke de havde været så fantastisk imødekommende over for mig, så det er jeg virkelig taknemmelig for. Det har været en god tid indtil videre, og jeg føler mig klar til at løfte opgaven i morgen,” slutter Emma Regan.

FC Thy – Thisted Q – HB Køge
Thisted Kunstgræsbane, 15.00

OBS. Kampen bliver desværre ikke vist eller streamet. 
I stedet vil der blive opdateret fra kampen på HB Køges Instagram-profil samt på Twitter.

Capelli Sport