Regan: “Vi er på rette vej”

Med 4 sejre og 2 uafgjorte kampe har de forsvarende danske mestre igen fået en stærk start på sæsonen. Og selvom det er en forholdsvis ny HB Køge-trup mener Emma Regan, at holdet hele tiden formår at bygge på og er på vej i den rigtige retning.

“Jeg synes, at vi indtil videre har vist, at selvom vi er et nyt hold, og at vi naturligt kan løbe ind i nogle udfordringer, så formår vi alligvel at finde frem til løsninger, der i sidste ende også giver os de point, som vi har brug for – hvilket er helt og aldeles afgørende for os. Vi er helt klart blevet en mere sammenhængende gruppe nu. Vi har lært hinanden meget bedre at kende – både på og udenfor banen. Så jeg synes helt klart, at vi er på rette vej, og vi skal naturligvis blive ved med at bygge på og holde momentum,” lyder det fra den canadiske kriger, der fortsætter om hendes indtryk at ligaen og modstanderne i indeværende sæson.

“Alle vil gerne tage point fra de danske mestre – det er vi efterhånden blevet vant til. Vi ved, at alle hold i ligaen kommer som lyn og torden, når de skal møde HB Køge. Vi ved, at holdene altid stræber efter at komme ud på banen med et defensivt og meget fysisk fokus, når de møder os. Det betyder også bare, at vi konstant skal være kreative og finde en måde at bryde igennem deres defensiv på. Derfor er det også helt essentielt for os, at vi formår at være tålmodige samt formår at udnytte vores kvaliteter rigtigt, og det synes jeg, at vi er blevet meget bedre til,” fortæller Emma Regan.

KØB BILLET//DOBBELTKAMP: HB KØGE – FC THY-THISTED Q & HB KØGE – NÆSTVED BK

Emma Regan har vist sig at være en af HB Køges helt store profiler i denne sæson, og så er hun altid garant for en solid arbejdsindsats på grønsværen. Canadierens flotte præstationer i HB Køge-trøjen er da heller ikke gået ubemærket hen, da hun for første gang i fem år netop er blevet udtaget for de forsvarende olympiske mestre Canadas A-landshold.

“Jeg blev helt klart meget overrasket, da jeg først hørte nyheden, men jeg ser virkelig frem til denne oplevelse og glæder mig ekstremt meget. Jeg er meget taknemlig for at få muligheden, og det kan jeg jo kun takke mine holdkammerater og trænere for, der netop er med til at udvikle mig hver dag på træningsbanen. Lige nu prøver jeg bare på ikke at lægge for meget pres på mig selv. Jeg prøver at fokusere på, at jeg skal have det sjovt og få en oplevelse ud af det – og så vil jeg helt klart gøre mit for, at jeg forbliver i truppen,” fortæller Emma Regan.

Før Emma Regan drager afsted på landsholdstjeneste, venter morgendagens opgør mod FC Thy-Thisted Q. Sidst de to hold mødte hinanden i det jyske, blev det til en 0-1-sejr til svanerne.

“Jeg synes, at Thy spillede en god kamp sidst vi mødte hinanden. Det var på deres hjemmebane, hvor vi nogle gange oplever lidt udfordringer, da banen er så forskellig fra vores. I morgen er vi på hjemmebane, så jeg forventer, at vi kommer til at diktere kampen meget mere. Som gruppe har vi helt sikkert udviklet os meget fra sidste opgør, så jeg håber og tror på, at det også kan ses i morgen,” slutter Emma Regan.

Begge HB Køges førstehold skal i kamp søndag, hvorfor HB Køge inviterer til dobbeltopgør på Capelli Sport Stadion.
Først tager HB Køge imod FC Thy-Thisted Q i Gjensidige Kvindeliga, og efterfølgende er det NordicBet Liga-mandskabet der får besøg af Næstved kl. 16.00.

En billet til en af de to kampe giver adgang til begge kampe. Billetter kan som altid købes på hbkoge.eventii.dk.
Capelli Sport