Regan: Vi skal være aggressive mod FCN

De danske mestre fra HB Køge lagde godt fra start, da de sikrede sig de første tre point i sæsonåbneren i Gjensidige Kvindeligaen mod FC Thy – Thisted Q på udebane. I morgen skal svanerne i aktion igen når turen går til Right to Dream Park, hvor anden runde i Kvindeligaen står for skud. Ifølge HB Køges canadiske kriger, Emma Regan, skal holdet bygge videre på de gode takter fra sejren i Thisted.

“Det føltes helt fantastisk at få sæsonens første sejr i hus. Vi gjorde arbejdet færdigt og fik de tre point. Jeg ser en masse gode takter i kampen, som vi helt klart skal bygge videre på og bringe i spil i morgen. Som et forholdsvis nyt hold, har vi naturligvis nogle områder, som vi arbejder på at forbedre – det er helt naturligt. Jeg synes dog, at efterhånden som vi bliver mere komfortable med hinanden, så ser det virkelig spændende ud,” lyder det fra canadieren.

FC Nordsjælland har set formstærke ud i både pre-season og her i opstarten, hvor de i sidste weekend blandt andet slog Fortuna Hjørring 2-0. Regan lægger derfor vægt på, at det bliver en hård kamp, men er dog fortrøstningsfuld over den gameplan, som holdet har lagt.

“Det er helt essentielt, at vi i morgen lykkes med at være stærkt organiserede defensivt, da vi ved, at FC Nordsjælland er et hold, der er gode på bolden. Vi så, at vi i sidste sæson var meget aggressive defensivt, hvorfor vi også var i stand til at vinde bolde tilbage i de farlige områder. Derfor kommer vi også ind med den samme stærke aggressive tankegang. Og så er vi også selv et hold, der er stærke på bolden og utroligt farlige i angrebssituationer – så en ting er sikkert, det bliver ikke en kedelig kamp,” fortæller Emma Regan og fortsætter om sit eget holds udtryk.

“Jeg synes virkelig, at holdet ser godt ud lige nu. Vi har en rigtig god kemi og ‘vibe’ omkring holdet og staben, og de nye spillere er gået direkte ind i truppen – som havde de altid været en del af holdet. Vi føler os virkelig klar til at jagte og forsvare vores guld igen i år,” slutter Emma Regan.

Der er kick-off I Right to Dream Park lørdag kl. 16.30. Kampen kan også streames på Viaplay.

Capelli Sport