RengøringsGruppen Danmark er KampPartner…

Det er RengøringsGruppen Danmark, der er KampPartner når HB Køge på fredag den 11. september sparker gang i 1. Division 2020/21 med en hjemmekamp mod Hvidovre IF med start kl. 19.00.

RengøringsGruppen Danmark er et professionelt rengøringsfirma for erhverv, som i 1996 blev stiftet af Lars Hansen under navnet LH Rengøringsservice. RengøringsGruppen Danmark har kunder inden for forskellige brancher i hele Danmark. Ved tæt dialog, ærlighed og nært samarbejde har de opbygget et veletableret rengøringsfirma med glade medarbejdere samt tilfredse kunder.

I takt med virksomhedens vækst i antal opgaver og kunder over hele landet blev navnet for rengøringsfirmaet ændret til RengøringsGruppen Danmark med Lars Hansen som ejer og direktør. Virksomheden beskæftiger i dag over 50 dygtige medarbejdere.

“Et stigende antal kunder vælger i dag os som rengøringsfirma, herunder vores Facility Service løsning, fordi det er enklere, bedre og billigere. Andre kunder foretrækker at bruge os som leverandør af rengøring og vinduespolering”, lyder det fra RengøringsGruppen Danmark, der også gerne tilbyder din virksomhed et uforpligtende tilbud og et forslag til løsning af jeres behov for en effektiv serviceløsning.

RengøringsGruppen Danmark er medlem af Danske Service, der er kundernes garanti for at overenskomsten overholdes, og at de har et ankenævn for branchen.

Capelli Sport