Resultater fra talentholdene

Modstanderen til HB Køges U19 og U17 talentdrengehold var lørdag AC Amager Academy, som er en overbygning af B 1908 og Fremad Amager.

Først i ilden var U17 holdene i Herfølge, og det var et opgør mellem nummer 1 og nummer 2, og det var svanerne som udbyggede føringen i rækken ved at vinde 3-2. Det var ellers amagerkanerne som chokstartede og førte 1-0 efter to minutter. Det tog HB Køge drengene lidt tid at komme sig over, men så kom det også som en ketchup effekt. Mustafa Salah scorede til 1-1 efter 39 minutter og bare to minutter efter scorede Ifenna Dorgu til 2-1, som også var stillingen ved pausen.
I anden halvleg øgede Joshua Kokou til 3-1, og så burde den kamp kunne spilles hjem. I fjerde minuts overtid lykkedes det dog AC Amager Academy at reducere til 2-3, men HB Køge holdt føringen kampen ud.

Da kampen blev fløjtet af i Herfølge var der stort set samtidig kick-off på Capelli Sport Stadion i Køge mellem de to U19 hold. Her var der ingen slinger i valsen. Hjemmeholdet vandt med 5-2.
Igen chokstartede amagerkanerne og førte 1-0 efter fem minutter. Erkan Semovski udlignede efter 13 minutter, men AC Amager Academy bed fra sig og bragte sig igen foran efter 26 minutter. Tre minutter inden pausen lykkedes det igen Erkan Semovski at udligne for svanerne.
Efter pausen bragte Valdemar Kjær Mikkelsen hjemmeholdet foran 3-2, og herfra så holdet sig ikke tilbage. Med et kvarter igen øgede Basem Alkhoudari til 4-2, mens Omed Mirzazadeh scorede til slutresultatet 5-2 med ni minutter igen.
Med sejren røg svanerne op på førstepladsen i rækken.

Talentpigeholdene har turneringsfri denne weekend.

Capelli Sport