Resultater fra talentholdene

Det blev en god weekend for tre af HB Køges ældste talenthold.

Lørdag tog HB Køges talentdrenge U17 og U19 hold imod Næstved hjemme på Capelli Sport Stadion.
Først i kamp var U19 holdene, og her viste HB Køge ingen pardon og vandt 3-0. Erkan Semovski bragte svanerne foran 1-0 efter et kvarter, og 1-0 var også stillingen ved pausen. Seks minutter efter pausen øgede han også til 2-0, mens Youssef Elhariri lukkede målscoringen med målet til 3-0 efter 61 minutter.

Sent lørdag aften var der kick-off til U17 holdene kamp, og her lykkedes det ikke for nogle af holdene at score, så kampen endte målløs. Reglerne foreskriver at i tilfælde af uafgjort går kampen i straffesparkskonkurrence, hvor vinderen får et ekstra point. HB Køge scorede på alle fem spark ved Mads Schütt Rasmussen, Gabriel Larsen, Emil Villumsen, Emilio Mohammed og Mustafa Salah. Næstved brændte et enkelt, og derfor kunne HB Køge notere et enkelt point med mere på kontoen. Holdet er fortsat nummer 1, endda med en kamp i hånden.

Nummer 1 er også HB Køges U18 talentpigehold, som søndag var taget til Østerbro for at spille mod B 93. Her viste svanerne ingen nåde og vandt 5-0. Silje Stockmar var i målhumør i første halvleg og bragte HB Køge foran 2-0 inden pausen, mens Martha Langskov Nielsen og Emma Sofie Brandt Andersen scorede i anden halvleg. Det sidste mål var et selvmål.

HB Køges U16 talentpigehold spillede ikke denne weekend.

Capelli Sport