Resultater fra talentholdene i weekenden

Der var to kampe på programmet for HB Køges talentdrengehold lørdag den 1. oktober.

Nykøbing FC’s U17 og U19 hold mødte op i Herfølge for at spille mod HB Køges tilsvarende hold. Det blev en lang tur hjem for de to hold fra Falster.

Først i kamp på kunstgræsset var de to klubbers U17 hold. Her gik HB Køges drenge helt mål balalajka. De vandt hele 10-0! Målene blev salomonisk delt med fem mål i hver halvleg.
I første halvleg scorede HB Køge i det 12. og 14 minut ved henholdsvis Ifenna Dorgu og Gabriel Larsen. I det 25. og 27. minut scorede Mustafa Salah og igen Ifenna Dorgu, mens Arda Gürel scorede til 5-0 seks minutter før pausen.
I anden halvleg scorede Mustafa Salah til 6-0 og 7-0 i det 57. og 66. minut, Ifenna Dorgu scorede til 8-0 i det 68. minut. 9-0 blev det i det 79. minut ved Elijah Akhtar, mens Emilio Mohammed sluttede scoringen minuttet efter.

De lidt ældre U19 drenge gjorde det halvt så godt, men absolut godkendt. De vandt med 5-0. I første halvleg scorede Erkan Semovski i det 9. minut, mens Casper Brandt gjorde det til 2-0 efter et kvarter. I anden halvleg scorede Youssef Elhariri til 3-0 efter 57 minutter, Basem Alkhoudari gjorde det til 4-0 med et kvarter igen og fem minutter før tid scorede Silas Hald til slutresultatet 5-0.

Talentpigeholdene spillede ikke denne weekend.

Capelli Sport