Ribeiro: En drøm at spille med om Champions League og mesterskab

Stephanie Ribeiro er navnet på den nyeste angriber på HB Køges Gjensidige Kvindeligahold. Den 26-årige frontløber har skrevet en 16 måneder lang kontrakt og skal således både være med til at afslutte den igangværende sæson, hvor HB Køge overvintrer på førstepladsen og samtidig være med i hele den efterfølgende sæson.

Efter ophold i Norge og Island har angriberen fundet vej til HB Køge efter at have gjort et spændende bekendtskab via Capelli Sport-netværket og sin agent:

“Da sæsonen var færdig i Island, blev jeg forelagt, at der måske var en mulighed for at komme til HB Køge og Danmark. Det jeg hørte, lød som en god og spændende idé. At klubben samtidig samarbejder med så bredt et netværk gjorde, at jeg ret hurtigt var frisk på idéen”, fortæller Stephanie Ribeiro om det umiddelbare første indtryk af HB Køge og heldigvis har det indtryk gået godt i spænd med, hvordan Ribeiro er blevet modtaget af sine nye holdkammerater.

“Den første træning var rigtig god – selvom det bare var en løbetest – hvor der bare var en kanon stemning. Alle smilte, bød os velkomne og var bare super flinke. Men kan virkelig fornemme, at der er et indædt ønske om at præstere og gøre det godt i foråret”

HB Køge er som bekendt gået på vinterpause på førstepladsen i landets bedste kvinderække. Derfor går holdet ind til foråret med både en topplacering og en mulig Champions League-kvalifikation i vente, hvilket giver ekstra krydderi til udsigterne for den nye angriber, der er kommet til som følge af det verdensomspændende Capelli Sport-netværket.

“Selvfølgelig er det en drøm at kunne hjælpe holdet til at spille i verdens største turnering: Champions League. Det ville være en fed mulighed for både mig og hele holdet. Kan vi også nå at spille med i toppen af rækken og kæmpe med om mesterskabet, vil det være en fantastisk præstation som oprykker”, siger Ribeiro begejstret og fortæller hvorledes hun selv ser sine muligheder for at bidrage til holdet.

“Mine spidskompetencer er klart at score mål. Samtidig vil jeg altid forsøge at sætte mine holdkammerater op til muligheder, mens jeg heller ikke har noget imod at arbejde defensivt og løbe en masse meter. Det er også en del af spillet – alle skal arbejde stenhårdt over hele banen”.

Læs også: Amerikansk duo skriver med HB Køge

Fakta om Stephanie Ribeiro
Født: 10. juni 1994
Position: Angriber
Tidligere klubber: Grand Bodø  // Avaldsnes // Thróttur Reykjavík
Capelli Sport