Rørt Cavnic dedikerer sejr til nyfødt søn

Vikarierende anfører, målscorer, matchvinder. Og far. Der var mange prædikater, der fyldte hos en berørt Nemanja Cavnic efter gårsdagens sejr i Hobro.

“Sejren betyder alt for mig. Den seneste måned har været noget turbulent for mig. Jeg blev far, og det satte gang i en masse ting i mit hoved rent psykisk og mentalt. Så fik jeg rødt kort i den første kamp efter jeg kom tilbage imod Næstved, og jeg lavede også nogle fejl i nogen af de næste kampe. Efter alt det, var det dejligt at score et afgørende mål og hjælpe mit hold til en sejr. Det var virkelig dejligt og jeg er så glad,” sagde Nemanja Cavnic tilføjede:

“Målet og sejren vil jeg dedikere til mit barn og min kone. De er fantastiske og jeg er lykkelig for at være blevet far til min lille dreng. Så selvfølgelig er det til dem, som tak for at være der for mig.”

Vi viste, vi kan fighte
Udover at pande kampens enlige scoring ind, stod montenegrineren også i vejen for en hulens masse Hobro-angreb og indlæg. Cavnic bar til kampen anførerbindet for HB Køge i karantæneramte Mike Jensens fravær. Med bindet om armen gik den store mand forrest og var ligesom alle de andre HB Køge-spillere derfor helt færdig efter opgøret.

“Det var noget af det værste, jeg nogensinde har prøvet i min fodboldkarriere. Men sejren føles endnu bedre, når den kommer i mål på den her måde. Vi viste, at vi kan fighte sejren hjem. Det skal vi vise hver uge, så vi kan få nogle flere point.”