Rothmann før FCN-gensyn: “Kampformen skal pudses af”

Onsdag kl. 13.30 spiller HB Køge på hjemmebane mod FC Nordsjælland, der kommer til Capelli Sport Stadion med et ungt og talentfuldt mandskab. Kampen er HB Køges anden i den igangværende vinteropstart, og den sidste inden fredagens afrejse til Tyrkiet, hvor der venter en ugelang træningslejr og yderligere to træningskampe.

“Kampformen skal fortsat pudses lidt af. Det har været en fin opstart indtil nu, men jeg forventer at vi får en hård omgang på træningslejren i næste uge. Jeg tror det bliver hårdt, og det skal det også være. Der er stadig en måneds tid til sæsonen går i gang igen,” siger Joachim Rothmann, der samtidig fortæller, at vinterpausen har været en langtrukken omgang

“Jeg synes, at det har været for lang en pause med først fem ugers ferie, og så er der stadig halvanden måned inden vi starter sæsonen igen. Så jeg synes, det har været for lang tid. Men det hjælper, at få lov at spille nogle træningskampe.”

Når FC Nordsjælland onsdag eftermiddag kommer på besøg på HB Køges hjemmebane, så er det for Joachim Rothmann samtidig et gensyn med sin tidligere klub, og HBK-angriberen mener ikke at mange ting er ændret siden han forlod Farum-klubben for halvandet år siden.

“Spillestilen er altid den samme uanset hvilken årgang det er. Sådan er filosofien deroppe og med mange unge spillere, der viser sig frem. Jeg har spillet der i ti år, så det er jo stadig lidt mit andet hjem, men jeg er også videre. Men jeg håber, at de bliver mestre. Det kunne være stort.”

Træningskampen mod FC Nordsjælland fløjtes i gang kl. 13.30 på Capelli Sport Stadion.

Der er gratis entré, og boden er åben, så man vil kunne købe en kop kaffe at varme sig på i januarkulden.

Capelli Sport