Rothmann inden Vejle: “Vi har blod på tanden nu”

97:35. Det stod kampuret på Vejle Stadion på, da HB Køges Yousef Salech tilbage i september bragede bolden i mål og sikrede svanerne en mindeværdig sejr på 2-1.

Nu venter Vejle så igen for HB Køge. Denne gang på Capelli Sport Stadion fredag aften. Og for HB Køge er målet nu at kopiere udfaldet af kampen og sikre sig tre point, der kan bringe svanerne tættere på en top 6-placering, understreger angriber Joachim Rothmann.

// KØB BILLET: HB KØGE – VEJLE B //

“Det er nok en af de fedeste kampe, vi har spillet. Vi spillede en god taktisk kamp derovre. Vi vidste, hvad vi skulle gøre og vi gjorde det. At det så skete på den måde med vindermålet på kampens sidste spark var måske mere tilfældigt, men det gjorde det jo bare endnu federe,” siger han og understreger samtidig, at han og holdkammeraterne kommer til at gå til kampen på en lidt anden måde, end de gjorde i Vejle tilbage i september.

“Vi har mere blod på tanden nu og mere selvtillid til at gå ud og angribe dem og spille lidt mere med dem, end vi gjorde sidst. Jeg tror og håber, vi kommer til at dominere i højere grad den her gang. Men vi skal arbejde for at få det til at ske. Arbejde hårdt, og så skal vi holde godt på bolden. Vi har arbejdet meget med vores presspil og det skal selvfølgelig også sidde der. Men hvis vi kan holde på bolden og få vores presspil til at fungere, tror jeg nok vi skal komme til at dominere periodevis,” siger Rothmann.

Med 4-1-sejren i forårsåbneren mod FC Helsingør er svanerne godt fyldt med selvtillid, og også dét skal hjælpe holdet til sejr mod NordicBet Ligaens førerhold, så top 6 igen kommer endnu tættere indenfor rækkevidde.

“Sejren deroppe har givet os meget. Der er kortere op til de andre hold nu, og det virker som om, at hvis vi bare fokuserer på os selv og vinder vores egne kampe, så skal det nok lykkes. Vi har stor selvtillid efter sejren i Helsingør og en god opstart, hvor vi også vandt en masse kampe og spillede godt. Så vi glæder os til en fed kamp, hvor vi vil gå efter sejren,” slutter Joachim Rothmann.

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion klokken 18.30 fredag aften.
Billetter til kampen kan købes via linket her.

HB Køge – Vejle Boldklub
NordicBet Liga, 19. spillerunde
Fredag d. 24/2, 18.30
Capelli Sport Stadion

Capelli Sport