Rud om skadesituationen: “Aldrig set før”

Der er travlhed hos behandlerteamet i HB Køge i disse uger og måneder. En række af HB Køges mest rutinerede spillere er nemlig i øjeblikket ude med skader, og sådan en situation sætter naturligvis sine spor.

“Det er jo markant og mærkbart, så hårdt ramt vi er i øjeblikket, og jeg kan ikke mindes, at vi tidligere har været så hårdt ramt af skader og uheld, som vi er lige nu. Men det er betingelserne, og alle hold rammes af skader. Jeg må bare tage hatten af for resten af truppen, og særligt de mange unge spillere, som må træde til nu. Der er værdifuld spilletid til dem, og der bliver arbejdet benhårdt over hele linjen, hvilket er en styrke på længere sigt”, lyder det fra HB Køges direktør Per Rud.

HB Køge er inde i en travl periode og er midt i en august måned, hvor kampene kommer som perler på en snor. I alt skal der spilles i alt syv kampe i denne måned. Og kombineret med den lange skadesliste, så skal der kæmpes ekstra hårdt fra alle mand i øjeblikket.

“Med den nuværende skadessituation har vi ikke holdet til at gå ud og dominere alle kampe fra start til slut, og det tætpakkede kampprogram gør også, at vi trækker rigtig store veksler på de spillere, der er kampklare. Det betyder, at der i vores nuværende situation skal kæmpes endnu hårdere for hvert eneste græsstrå og hvert eneste point”.

“Mit indtryk er dog, når jeg ser spillerne til træning og i kamp, at flere og flere af de taktiske ting, som Daniel og Lars vil have implementeret, kommer ind under huden, men det er klart at vi også skal have tålmodighed og være realistiske i vores tilgang til kampene i den kommende tid, for det er en ekstraordinær situation, vi befinder os i”, slutter Per Rud.

Skadeslisten i HB Køge

Jon Flanagan – ude i længere tid med en skade i foden – nærmere afklaring følger

Eddi Gomes – døjer stadig med eftervirkninger af knæskade, men forhåbentligt i stand til at hjælpe holdet

Lasse Petry – ude i yderligere et par måneder efter knæoperation

Mathias Nielsen – forhåbentligt klar i løbet af 1-2 uger

Martin Koch Helsted – døjer med en knæskade, som volder besvær – nærmere afklaring følger

Jubril Adedeji – ude i ni måneder med korsbåndsskade

Oscar Buch – skadet mod Nykøbing FC i weekenden – skal skannes og nærmere afklaring følger

Bruninho – ude i ca. en måned efter brud i foden i weekenden

Casper Hauervig – ude resten af året på grund af en operation i akillessenen

Capelli Sport