Sådan følger du Capelli Sport Cup

KAMPPROGRAM FOR CAPELLI SPORT CUP

I denne uge er den internationale turnering Capelli Sport Cup i fuld gang på Capelli Sport Stadion, hvor hold fra hele verden kommer på besøg. Du kan blive meget klogere på turneringen, turneringsopbygning og de historiske resultater, hvis du klikker her.
Derudover kan du følge turneringen på en række forskellige måder, som står beskrevet her:

Instagram

Følg turneringen, mød holdene og kom med bagom kulisserne på turneringens Instagram-side. Her vil der hver dag være videoklip, kampresultater og meget mere. Herunder konkurrencer og sjove indslag samt interviews med nøglepersoner.

FØLG CAPELLI SPORT CUP PÅ INSTAGRAM HER.

Se kampene

Turneringens kampe på stadion vil blive livestreamet, så det vil være muligt at følge kampene hjemmefra. Det vil derudover også være muligt at komme forbi Capelli Sport Stadion for at overvære turneringerne for kvindesenior samt U17- og U19-drenge. Find mere information om de forskellige turneringer og hold her.

Se U17-holdene

Se U19-holdene

Se Kvindesenior-holdene

Twitter

På Twitter vil alle former for opdateringer om turneringen være at finde – store som små. Ligeledes vil der også på Twitter være konkurrencer i ugens løb, hvor man kan finde gavekort og -kurve fra Capelli Sport.

FØLG CAPELLI SPORT CUP PÅ TWITTER HER