Sådan kan du følge HB Køge – FC Thy/ThistedQ

Søndag eftermiddag er der vaskeægte topopgør i dansk kvindefodbold, når landets bedste og næstbedste hold møder hinanden. Det sker på Capelli Sport Stadion, hvor dommer Frida Klarlund klokken 16.00 fløjter op for HB Køge mod FC Thy/ThistedQ i Gjensidige Kvindeligaen.

Grundet de restriktioner der følger med landets nuværende covid-19-situation kan der ikke lukkes mere end 500 mennesker ind på Capelli Sport Stadion. Men kampen kan stadig følges på en række forskellige platforme, hvor HB Køge tilbyder en bred dækning.

Stream

Som alle opgør i Gjensidige Kvindeligaen streames kampen på Kvindeliga.dk og MyCujoo. Denne gang skrues der op for ambitions- og præsentationsniveauet, når søndagens udsendelse starter 15.45 med optaktsstudie, hvor der vil være interviews med Head of Recruitment Jonas Nielsen, cheftræner Peer Lisdorf og manden bag et historisk stort sponsorat i dansk kvindefodbold, Jesper Køster, der er direktør i Spar Nord Køge Bugt. Klokken 16.00 startes kampen og bliver vist med et setup med flere kamera styret af fotograf med VM-, EM- og OL-erfaring. I såvel pausen som efter kampen vil der være livereaktioner på kampens resultat. Hele showet styres af HB Køges Head of Women’s Football, Alfred Winther Groth.

De udfordringer, der sås i forbindelse med streaming af HB Køges sidste hjemmebanekamp er disse løst og vi glæder os til at åbne op for studiet et kvarter inden kampstart.

Det hele kan tilgås via dette link:

HB Køge – FC Thy/ThistedQ

Twitter

Hvis man ikke har mulighed for at følge med på streamen fra opgøret kan man også følge kampen på HB Køges Twitterprofil. Her vil der som til alle klubbens kampe i både 1. Division og Gjensidige Kvindeliga være løbende opdateringer med betragtninger og højdepunkter på skrift. Der vil her findes en konstant livescore og muligt at gennemleve kampen via livlig og til tider partisk beskrivelse af kampens forløb.

Liveopdateringen kan følges på HB Køges Twitterprofil under hashtagget #HBKFCT:

HB Køge på Twitter

Instagram

På Instagram kan du komme med bag kulisserne i HB Køges forberedelser til topbraget. Der kan du få et helt særligt indblik i spillernes opvarmning, se startopstillingerne og følge pigerne på allertætteste hold. Der vil være billeder og videoklip, som viser hvordan et af Danmarks bedste kvindefodboldhold forbereder sig og stille og roligt bliver klar til kamp. Det meste vil foregå på HB Køge Womens Instagram story, mens hovednyhederne vil fremkomme i feedet.

Følg HB Køge Women på Instagram og kom tæt på kampen her:

HB Køge Women på Instagram

Vi ønsker alle en god kamp og glæder os til at byde velkommen på stream, Twitter, Instagram og ikke mindst Capelli Sport Stadion.

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – FC Thy/ThistedQ

Søndag den 1. november kl. 16.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport